Human Centipede 3-előzetes

“This is exactly what America needs.” Úgy tűnik börtönbe vonul a “buli”, és mehet az evés emésztés evés emésztés szekvencia. Hihetetlen, hogy ez a filmsorozat már a 3. résznél tart. Trailer a tovább mögött, screenshot most nincs.

14 hozzászólás a “Human Centipede 3-előzetes” bejegyzéshez

 1. Amikor megjelent a 2. rész már akkor megmondták, hogy lesz harmadik és abban 100 ember lesz összevarva. Beteg egy film széria az biztos.

 2. Szerintem sok színész nem tudja beosztani a lóvét. Nagyobb lábon élnek, mint amit megengedhetnének maguknak. Aztán ugye néha “rájönnek”, hogy adót is kéne fizetni, ilyenkor jönnek ezek a filmek…De ez csak szerintem!

 3. Nézd meg az IMDB oldalát. Minden szart elvállal ő, mint Danny Trejo. Szó szerint szarja a filmeket, 376 filmszerep kötődik eddig a nevéhez :D

 4. Első rész volt, amikor a nőket szopatták /szaratták/ meg, az tetszett, ezekkel a rab barmokkal nem buli. A második rész meg egy köpet volt….

 5. Megnéztem az IMDB oldalát!Bazze én ilyet még nem is láttam, pedig bújom rendesen az oldalt, csak őt nem szeretem. Nagyon kemény! Csak azt tudom elképzelni, az utolsó petákját is feléli…

 6. Ádám: Ne aggódj a pénzügyi dolgai miatt, a felesége az ügynöke, és ő irányítja a pénzügyeit is. A csávó azért van benne ennyi filmben, mert rájött, hogy jobban fizet, ha évente 40 filmbe pár percre betolja a képét, mintha játszik 2-3 nagyjátékfilmben.

  Source: mondták a interneten

 7. AZ első rész szerintem egész jó volt. A másodikat nem tudtam hova tenni, de elég beteg volt. Ez ógy néz ki hezd Hollywood irányába kanyarodni és inkább horror – vígjáték lesz belőle, ami nem biztos, hogy árt neki, így több emberhez eljuthat a jóság. :D

 8. Fura,hogy sokan az elsőt mondják jobbnak.
  Persze az újdonság varázsa megvan benne de elég amatőr kivitelezésűnek tűnt az egész.A második már technikailag profi munka és betegebb is.

  Nehéz lesz túlszárnyalni,de mindent bedobnak a 3. részbe. :)
  Kíváncsian várom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.