Pinocchio, Furious 8, Star Wars, Nem magányos csajok, Szörnyecskék remake, GTA-film

A Disney folytatja: Peter Hedges (What’s Eating Gilbert Grape?) ír nekik egy Pinocchio élőszereplős változatot. Micimackó, Mulan, és a többiek már elestek. Én várom az Aladin hírt. Nem.

Egy kaszkadőr beszél Tom Cruise legdurvább akciójeleneteiről. Kicsit rombolja a varázst.

Megerősítették, hogy a Star Wars Celebrationön, április 16-án érkezik a Force Awakens új előzetese egy poszter társaságában. Egyúttal az is szóba került, hogy ezt a neten is közvetítik, szóval reméljük nem szorulunk kamerás változatra.

Heti hülye remake: A csaj nem jár egyedül, avagy a She’s All That. Az imdbn 5,8 ponton áll, szóval nem értem a stúdiók hülyeségét ez esetben. Bár mondjuk itt talán elmondható, hogy lehet javítani az alapanyagon, hiszen Freddie Prinze Jr… Ugye az ahol a suli “csúnya csaját” (Rachael Leigh Cook fénykorában) bálkirálynővé változtatja.

Egyelőre még nem nagyon haladnak a Furious 8 előkészítésével, pedig kéne, ha 2017 a cél. A stúdió 10 filmet szeretne majd összesen, de most a hetedik után úgy tűnik, hogy még nincs terv a forgatókönyvre, nem írja senki, plusz ugye a széria sztárrendezői, Justin Lin és James Wan nem túlzottan érnek rá. Előbbi valami Star Trek 3-at fog rendezni, utóbbi meg újra horrort.

A Fast and Furioushöz adalék, hogy a 7. rész forgatása közben 230 kocsit törtek össze.

A Hunger Games Mockingjay Part 2 gárdája Odüsszeia adaptációt készít majd a Lionsgatenek. Gondolom minimum trilógia a terv.

Carl Ellsworth (Disturbia) írja a Gremlins (Szörnyecskék) remake forgatókönyvét.

Daniel Radcliffe lesz a Grand Theft Auto főszereplője, amit Owen Harris (Black Mirror, Misfits). Na nem egy gengszterfilmről van szó, hanem egy jogi csatáról, amit Jack Thompsonnal vívott a játék készítője az erőszakos videójátékok hatásának kapcsán.

6 hozzászólás a “Pinocchio, Furious 8, Star Wars, Nem magányos csajok, Szörnyecskék remake, GTA-film” bejegyzéshez

  1. LoL. Már pont elfeledkezett a világ Jack Thompsonról és az ő határtalan ostobaságáról. Remélem folytatják legalább a földbedöngölését, ha már ő nem csinálja önkéntesen :D

  2. A She’s all that 18 év alattiaknak készült, és azok között azért 6.7 volt az IMDB átlag. Az se egy húha, de azért már nem hangzik olyan rosszul. Emlékszem, hogy akkoriban nekem is tetszett az a film, a csajok meg teljesen odáig voltak tőle, amikor egy semmilyen csajból bálkirálynőt faragnak.

    SW trailerért meg tűkön ülök!!!! :D :D :D

  3. Egy ilyen GTA filmtől már most félek. Szerencsétlen gamervilág biztos kap egy erős gyomrost…

  4. bár már nem rajongok a gengszterfilmekért, egy jól elkészített GTA-t, ami a játékon alapszik, megnéznék

  5. Van élőszereplős Pinocchio, nem is egy, és köztük van nagyon is jó – igaz, nem Disney, hanem Roberto Benigni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.