11 hozzászólás a “Új Age of Ultron csoportkép” bejegyzéshez

  1. Hát ezt nem értem… pár hete kidobtak n+1 egészalakos és meglepően jó karakterposztert most meg jön ez…

  2. Marketing csapatot váltottak erre a filmre? Minden reklámanyag borzasztó eddig, egyedül a “dat-ass” ( :) ) Ultron poszter volt jó.

  3. Nincs ezekkel semmi baj. Vannak itt is jobb és rosszabb poszterek, úgysem az számít leginkább. A film ettől még valószínűleg elképesztően jó lesz. Az efféle csoportposzterek meg főleg a kisebb korosztálynak kellenek, mert meglátják a gyerkőcök a sok-sok hőst egyrakáson, aztán teljesen bezsonganak, azt sem tudják hirtelen hová pillantsanak. Ugyan az, mint anno a képregények címlapjain. Az meg, hogy maszk nékül vannak, érthető, hiszen a színészek arcával eladható az egész. Én sem szeretem, de hát nem lehet mit tenni. Ettől még királyak a jelmezek meg minden. Engem a poszterek sosem érdekeltek (persze akad sok nagyon jó is itt-ott), mindig a trailerek azok, amik megfognak, vagy sem. Egyébként az IMAX poszterek kifejezetten jól sikerültek szerintem.

  4. A 3.0-ás ps-el 94-ben jobbat össze tudott dobni egy szakavatott designer. Hallom is a fülemben, hogy “a figurák a hasbrotol külön kaphatók…” :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.