Az új Joker

Egy fényképezőgép mögött bújik el. Ismét a rendező David Ayer osztott meg velünk egy képet a Suicide Squad stábjának egyik tagjáról. Ha valakit nagyban érdekel Leto ide kattintson. Most nézzük meg, hogy mit is másoltak ezzel a képpel. Úristen, ez nekem megvan magyar eredetiben is, legalábbis ami anno kijött a 90-es években.

Ez baromira nem PG13 Joker történet amúgy.

12 hozzászólás a “Az új Joker” bejegyzéshez

 1. bruce: Nincsenek már rated R képregény filmek, mert family friendly, focus groups, broadening the demographic stb. Kivételt képez most majd a Deadpool film. (Bár megkockáztatom az is épphogy átesik majd rated R-ba.)

 2. Remelem a Deadpool filmmel elinditanak valamit. De amugy azert a sin city, a watch man, a kingsman ezek mind messze estek a family friendly tol :)

  Egy rated R batmant nagyon szivesen neznek. Vagy egy Lobot :)

 3. Vannak, persze, egyetlen probléma van, hogy ezek együttvéve nem kerestek annyit, mint két futószalagról leesett Marvel-film. A studiókat a pénz érdekli, nem a fanok visszajelzése vagy a minőség, szóval továbbra is a PG-13 fog dominálni.

 4. Ez volt a legelső itthon megjelent Batman képregény címlapja. Belém égett,ahogy az akkor, tizekét évesen még alig értett, súlyos képi világgal megtámogatott sztori is…

 5. Valóban ez volt az első itthon magyarul kiadott batman-képregény. Nekem is megvan. 18+ a története is és a képi világa is.
  A rajzolt Jokert és a színész arcát a postolt képen valahogy nem lehet összevetni.
  Nicholsont és az első Batman-filmet is ez az arcizom-beállítás tette kicsit cirkuszivá – elsőnek ugyan első, de mégiscsak Death Ledger maradt meg egy nemzedék Joker-ének, márpedig neki nem volt ilyen torzultra vigyorgatott arca.

 6. Nem akarok negatív lenni mert várós a film meg csak egy kép de elég gagyin néz ki az a zöld haj.

 7. Azért, túlzás hogy az új Joker… ez Jared Leto zöld hajjal. Még semmi smink meke up stb. nincs rajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.