Hivatalos kép a Creedből

Rocky készíti fel Apollo Creed fiát egy bunyóra valami nagyon komoly ellenfél ellen. Vajon fel tud nőni a feladathoz a taknyos?

human
írta
2015. 04. 13. 03:26
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Hivatalos kép a Creedből” bejegyzéshez

 1. Persze, hogy szükséges. Köll a péz.
  Stallone meg nem is tudom mire hasonlít ezen a képen.

 2. Majd akkor dumáljatok ha ennyi idősen így néztek ki.
  Ebben a korban ti kb a tolószéket tologatjátok majd.
  A filmet pedig nem kötelező megnézni…

  Kb annyira szükséges film mint az összes többi hype szar.

 3. Stallone nagyon tönkre van menve ezen a képen.
  4. rész után nem kellett volna tovább folytatni. Utóbbi kettő rész ritka nagy trágyadomb filmek. Rockyból nincs igényem mégegy részre !!

  Inkább a Kobrettiset folytatná, abból megnéznék mégegy részt ,valami jó erőszaktól túlfűtött oldy akciómuvit, az első Exp. vér-fokozatán.
  Talán abból a szerepből nincs még kikopva, v elnyomhat mégegy utolsó Tango-t. Russel nem volt olyan szánalom kinézetre a FF7 ben, inkább azon dolgozna.
  Na mindegy, álmodni kár- tévúron jár, Rambo/Rocky felesleges már.

 4. Stallone veszett jól néz ki ennyi idősen! Es a filmet is “pár” ember megfogja nézni! Tényleg hihetetlen hogy némely ember 1 kép alapján is tud számára mérvadó fikázást leírni…! Szégyen!

 5. Frank Zane, Clint Eastwood, Chuck Norris /és itt most nem az elcsépelt poén/ sokkal jobban tartják magukat kinézetre a /korukban/ mint Stallone /Swaznegger. Én inkább azokat emlegetném etalonnak.

 6. Olyan szintet simán megtudnának, mint a Szupercella minimum a TAngo&Cash folytatással. Annyi már elég is volna , ha nem szarnák el a háttér munkát. Küldjünk egy e-mailt Stallonénak, hogy csinálja meg.

 7. hát nekem meg ebből az egy képből az jön le, hogy mennyire jó két színész ezek a csávók…egy kép de simán lejön, hogy Rocky/Stallone mennyire fanatikusan és lelkesedéssel tanítja Creedet/Jordan aki próbálja azt megérteni. Nagyon jól elkapott pillanat

 8. Én nem tudom hogy élőben h néz ki jelenleg stallone, az is lehet hogy a filmben direkt öregbítettek rajta a sminkesek.
  Am én is látok fantáziát egy második tango & cash -ben. Természetesen ott inkább már a poénokra és a jó sztorira kellene rágyurni, és nem a látványra meg a bunyókra :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.