A Hateful Eight teasere most hivatalosan

Már hónapokkal ezelőtt láttuk az alábbi videót, amit Tarantino westenrjéhez készült, most végre itt van jobb minőségben. Videó a tovább mögött.

wtf update: kicserélték a teasert valami interjúra.

13 hozzászólás a “A Hateful Eight teasere most hivatalosan” bejegyzéshez

  1. Én Tarantino filmet ennyire nem vártam mint ezt! Csak a szereplő gárda miatt is.

  2. Reméltem hogy a filmből is kapunk egy kis ízelítőt de még várni kell rá, ezek szerint.

  3. Tök undorító, hogy próbálja a riporter erőszakkal belerángatni hatásvadász kérdésekbe. És mennyire nem érzi hol a határ. Még csak nem is azért, mert mekkora rendező lenne Tarantino, hanem mert ilyen erőszakosan egy közembert sem szabadna kérdőre vonni.

  4. Tényleg undoritó volt, ahogy a riporter erőltette a kérdést. Tiszta hülyeség volt ebbe belekötnie. Ez olyan mintha Stallone-t vagy Schwarzeneggert kérdezték volna arról, hogy miért van az akciófilmekben erőszak.

  5. “I refuse your question! I am not your slave and you are not my master.” – Tarantino
    :D

  6. Ezt a paraszt riportert. Annyi sok jó dolgot lehetett volna kérdezni tőle, és ott rugózik a témán…

  7. Iszonyat tenyérbemászó riporter. Szerencsére Tarantino elég arrogáns, hogy kezelni tudja az ilyen helyzeteket. Egyetértek, annyi mindent lehetett volna kérdezni tőle, de ezzel a hülyeséggel sikerült elcseszni. Persze, akinek tetszenek a brutális filmek, az a való életben is szeretni fogja az erőszakot. Ez kb a játékok erőszakossá tesznek jellegű elvetélt logika. A francért kéne Tarantinonak azzal foglalkoznia, hogy akiknek tetszenek a filmjei mennyire elborult emberek tulajdonképpen. Ekkora kretént..

  8. haha amíg nem láttam az update-et azt hittem meg van rendezve és a végén fejbe lövi a riportert vagy valami :D de így is érdekes

  9. Imadom Tarantinot ahogy inteligensen leosztja ezt a barom riportert! Ki ez az idiota es miert engedik kepernyore? Jobb mint a teaser!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.