Heti mozibemutatók: április 16.

Tovább királykodik a Furious 7? Semmi kihívó nem érkezett.

 • Gemma Bovery – francia romantikus.
 • Hó az édenkertben (Snow in Paradise) – angol thriller.
 • Julie kisasszony (Miss Julie) – ez is dráma.
 • A pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2) – ez mondjuk lehet az év meglepetéssikere lesz.
 • A 44. gyermek (Child 44) – erről pedig egyre rosszabbakat hallani.
human
írta
2015. 04. 17. 04:07
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: április 16.” bejegyzéshez

 1. Hát a 44, gyerekekről a VOX elég jó kritikát írt, 90%. Nekem ők inkább a mérvadóak… Este nézem is.

 2. fardavid: majd számolj be, mert imdbn már 5,9 meg ilyesmi, de persze imdb és rottentomatoes bla bla mindenki nézzen meg minden filmet magának mert a világ összes idejével rendelkezik.

 3. Én premier előtt láttam a 44-et. 90% a VOX-nál?
  Úgy néz ki nem csak a jó színészeket fizették meg (hihetetlen szereplő gárda van) hanem a VOX kritikusokat is. Bárcsak a forgatókönyvel is ennyit törödtek volna.
  A könyből van adoptálva, lehet ez a baj. Aki nem olvasta a könyvet (én) é beül erre a filmre, csak pislogni fog, hogy mennyire nincs motivációja még a föszereplőnek se 1-1 dologra és mégis akár az életét is feládozná az adott dologért. A könyvben biztos vagyok benne, hogy ez meg van oldva rendesen, így filmen ez egy nagy katyvasz. Történek dolgok, de nem áll össze ez a film sehogy. A sok hülyeségről nem is beszélve.

  Aki meg olvasta a könyvet, annak meg azért lehet csalódás mert ezt hozták ki a (gondolom) remek (?) könyvből.

  10/max. 6 (inkáb 4-5) de csak a Szovjetunió feeling miatt. Azt tényleg jól bemutatja, hogy milyen szörnyű lehetett az élet.

 4. Kicsit megkésve, most jutottam el a 44. gyermekre, tény hogy sokszor nincs eléggé megtámogatva, hogy ki mit miért csinál. Illetve a vágásnál is vannak bajok, többször azt hittem hogy flashback-et látok és utána később esett le, hogy valós idejű történést, de amikor az akkori orosz kormány működését és filozófiáját mutatja be, az nagyon kemény, feszes és üt. A film eleje, a 3/4-nél egy rész nagyon tempós, működik, és furcsamód a köztes gyilkos keresős rész az ami nem. De a hivatalos szervek ténykedését ábrázoló rész miatt megéri.
  SPOILER, amikor pl Hardy tökéletesen tudja, hogy mi vár rá és a feleségére a lőtéren és miközben csitítja a nőt, mutatja a korábbi társainak, hogy fejbe kapja a golyót mert terhes a nő. Vagy az, ahogy mindenkit a legkisebb gyanúra már kocsiba is tesznek stb nagyon erősen működött. Spoiler off
  10/7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.