Ahogy ígérték, itt az új Jurassic World-előzetes

Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) megmutatja, hogy tud blockbustert csinálni drámai elemekkel megtűzdelve, Chris Pratt pedig, hogy ő Chris Pratt. Mindezt egy genetikailag módosított, csinált dinoszaurusz elől menekülve. És gyerekek is lesznek a sztoriban valahol.

Úgy tűnik börtönlázadás lesz fő csapásirány, az okos Dinó parancsolgat a butáknak. Videó a tovább mögött.

Na, izgalmas volt, visítottatok?

57 hozzászólás a “Ahogy ígérték, itt az új Jurassic World-előzetes” bejegyzéshez

 1. 0:37-nél a T-Rexet kecskével csalogatják elő, értem én,hogy próbálnak építeni az eredetire na de ez szerintem túlzás :) ezt mondjuk nem negatívumként írom, csak lehettek volna kreatívabbak, alapjában véve nem rossz és ebben a trailerben megdől ez a “háziasított” raptor dolog ugyanis egyértelmű utalás van.

 2. Na ez az a film, ami engem teljesen hidegen hagy.

  A kiba-hosszu trailerben megnezhettem a legfontosabb jeleneteket, a köritest meg mar el tudom hozza kepzelni.

  Next!

 3. Szerintem több előzetest nem nézek már meg, ha jön ki egyáltalán. Ez sokkal jobban bejött és meghozta a kedvem a filmhez, mint az eddigiek. Bár nem a premiernapon fogom megnézni. :D

 4. Még mindig túl színes, egy JP-nek az agyonszűrőzés nem áll jól…

 5. Én JP rajongó vagyok, de erre nem tudom, mit mondjak. Öööö…nem, nem sikoltottam. És sajnos nem tetszik. :( Maradok az eredetinél.

 6. Nekem is az volt az érzésem, hogy beletették a trailerbe az összes fontosabb akciójelenetet, max ki lesznek majd bővítve. De ne legyen igazam. Amúgy elég látványos mókának ígérkezik.

 7. Uhh…sztem az ehddigi legjobb folytatás, remake, reboot akármi.
  Természetesen az első rész az überelhetetlen, de kétségem sincs afelől, hogy remekül fogok szórakozni rajta!

 8. hát nem tom, asszem tetszik, bár ezt a Raptorokkal együtt mozgunk témát még mindig szoknom kell, bár asszem ez az első és utolsó tréler amit megnézek, nekem tetszenek az eredeti film mozzanatai, bár lehet, hogy kicsit tényleg sok van belőlük…

 9. Az már most pozitívum, hgoy az első filmmel ellentétben nem egyetlen biztonsági próbálja fenntartani a rendet, legalább ebből tanltak, lesz kiket hentelni.

 10. Egészen eddig a trailer-ig bártam a filmet. De most már hétszentség, hogy nem megyek érte moziba….. Elszomorító szerintem :(

 11. Nem sok mindent láttam még a Jurassic World promóiból de ez meghozta a kedvem hozzá :)

 12. nem veszi észre hogy a feje felett van a nagy dínó ?
  ilyen hülye ember nincs, könyörgöm :)

 13. és azt se értem miért kell egy dínós filmbe retek romantikus szál.
  kit érdekel ?

 14. Megvan mire emlékeztet az egész film. A háborgó mélységre. Kb. szerintem az a kategória lesz.

 15. Csalódás. Semmi izgalmat vagy várakozást nem keltett bennem, pedig nagy JP rajongó vagyok. Amennyire odavágott a második SW teaser, ez annyira hagyott hidegen. És tudom, hogy a CGI kritikáért kövezés jár, de a manapság divatos túlszaturált, eyegrasm effektekkel teletűzdelt CGI amennyire elfogadható egy Hobbit típusú filmnél, itt annyira ront az élményen. Az ember önkénytelenül 1993-hoz hasonlítja, hiszen ott teljesen hiteles megformázást kaptak, és még most, újranézve sem jut eszedbe, hogy ehm ez nem olyan valósághű.

 16. aki ezt nem győzi kivárni, az nézze meg az 1980-as Alligator-t, na az jó kis dinoszauruszos film

 17. Nem tudom eldönteni tetszik-e amit látok. Nem akarok hater lenni, de kicsit mintha tényleg rezegne a léc. :) Olyan majdnem Assylumos hangulatot áraszt. Nem akarom leszólni, biztos láványos lesz (és ezzel ellent is mondok magamnak az asszilumos hasonlítgatással), de annyira nem csigázott fel mint kellene. Az első két részt imádtam.

 18. Nem spóroltak semmin ;)

  nekem mozis lesz, de hogy jó is lesz-e azt csak remélni tudom.

 19. elég unalmas már az eredeti éltetése láványilag, meg hogy ma sem venni észre, pedig szerintem ez egyáltalán nincs így, bőven látszik rajta a kor. Persze jobb, mint ez a tipikus súlytalan cgi dínó itt, de az eredeti most is tökéletes trükktechnika az baromira idegesítő kijelentés.

  most cska technikailag említettem az eredetit, mert amúgy fantasztikus film, pont a korossága ellenére.

 20. Tényleg tisztára Háborgó mélység. Egy mozijegyet megér nekem, de 6/10-nél nem számítok többre.

  A gyerek-szál meg már most idegesít.

 21. CGI valami bitang szar. Az összes dinó leugrik a háttérről, rettenet. Raptorok az elején teljesen más szintérben vannak, kontraszt is más rajtuk. Remélem még dolgoznak rajta rendesen, mert ez nulla eddig.

 22. Kár hogy ennyit mutattak a trélerben, de mint ős jurassic park rajongó akkor is tetszett. Zabáljanak fel mindenkit ezaaaaz!!

 23. Előzőnél még vártam, de ez csalódás. Emlékszem hogy kinevettem azokat, akik azt írták, hogy a kicsi dinok az ő oldalán mennek csatába (ahelyett, hogy csak köztük motorozik).

 24. Mi baj van a kecskével?! :D Ha egy rohadt tehén lett volna, akkor meg az a baj?! Mégsem dobhatnak oda neki egy genetikailag módosított nyulat! :D :D :D

 25. Most nem a cápát, hanem a madarat kapta be a vízidínó :D és ugyanaz volt az animáció. :D A raptoroknak érdekes, hogy minden filmben más a színük. Amúgy lehet nem lesz annyira rossz, legalábbis a 3 nál csak jobb lehet. A vörös hajú nő meg vagy 2 pontot eleve levon az értékelésből, kár hogy nem azt eszik meg elsőnek.

 26. Még egy egy-két tank meg B-52-es bombázó kéne a filmbe :D
  Az első 3 filmben nem lőttek ennyit.

 27. Nem értem , hogy ezt most , hogy sikerült kitalálniuk. Én gyerek koromban imádtam, láttam szerintem 10szer egy évben. Jó még ma is megnézem , ha nincs más, de ez a dinós téma szerintem már nem olyan izgalmas. Amit lehetett kihoztak belőle a Jurassic Parkban. Már a többi rész is tök fölösleges volt , ez meg pláne.

 28. Szerintem moziba nézős a hangok miatt. Nagy elvárásom nincs így hátha nem csalódok.

 29. ha az elején széttépnék azt a gyökér pratt gyereket, megnézném moziban :)
  de így.

 30. Hm. Ez elég vegyes érzelmeket keltett bennem.

  “Dínóilag” (nem tudok túllépni a szakmázáson, sry) elég bullsh*t.

  ..Viiszont a trailer nekem nagyon hozta az Evolve c. játék hangulatát.
  Trapperek, hunterek mennek a badass főszörny ellen, amolyan bújócska-fogócska stílusban.

  Igazából ezt a JP franchise -folytatás dolgot amolyan parasztvakításnak érzem.
  A JP-közeg csak megágyaz egy kicsit darálósabb,(PG13 darálás, szóval low-húscafat stb. ) szörnyis filmnek.

  A dínó-dínó coop miatt nem is evolve-os, hanem Natural selectionos kicsit.

  2 perc 40 mpből ennyit szűrtem le. :D

 31. Bocsi a floodért, de elfelejtettem:

  Az viszont nem tetszik, hogy a a nagydínó meg identitásválságban van. Egyedül van a fajtájából, magányosan és ezért bosszútáll teremtőin :D
  Most komolyan?

  ( A férjemnek most mutatom a trailert, nem tudja, hogy facepalmzozzon vagy nevessen rajta.)

 32. Liu
  egyedül van, mert a testvérét megette. mondják az előzetesben
  szóval csak magára lehet dühös. :D

 33. Az első részben tök érdekes volt, hogy a Raptoroknál említették, hogy 2 kivételével a többit mind megölte az egyik példány. Kíváncsi leszek, itt kitérnek-e rá, hogy miért csak ennyi raptor van.

 34. A látogatókat elkapdosó pternodonok közül az egyik még ebben a trélerben is csakúgy eltűnik zuhanás közben.
  A sztorit már elsütötték: Háborgó mélység
  A közeget is elsütötték: JP 1-3
  A CGI gyenge.
  Amit értékelek, azok a kikacsintások, amikkel a film bevallja magáról, hogy csak nagyobbat akar mutatni, mint az eddigi JP-ok voltak:
  – féltél a cápától? Nesze egy cápaevő!
  – Sam Niel futott a dinók között? Akkor most snittre ugyanaz, csak teherautóval.
  – eddig csak 8-10 ember volt a szigeten? Most itt van 22000!
  – stb.
  Spielberg legalább adott magára annyira anno, hogy a dinokat rendesen megcsinálta, nem bízta számítógépre az egészet.

  Hát, igen: “one for the money, one for the show…”

 35. UEVCS
  – esóval csak nem tudna kisszörnyiket gyártani- sztárlord utal is rá, hogy a dínók Maslow-piramisában is benne van a szex :D :D

  Hm. Innentől meg a “Splice” c. film alaptézise ugrott be.

 36. Sose felejtem el, amikor Spielberg a JP első részének werkfilmjében az mondta, hogy ezután a film után el se tudja képzelni, hogy 10 év múlva mivé fejlődhet ki a CGI.
  Ennek már bizony 22 éve. És mit látunk? Egy filmművészeti mérföldkőnek a 4. részét, aminek már a 2. része is felesleges volt, de még ott is 18 év után jobb volt a CGI mint itt. Jól megk*rják gyerekkorunk kedvenceit manapság a silány re-make-kekkel és folytatásokkal…
  Szomorú vagyok, mert a régi minőségi munkák úgy veszem észre, hogy a fiatalabb generációknál feledésbe merülnek az ilyen silány felülírások által…

 37. human: Sok résznél tényleg meglátszik már a kor a JP-n, talán a Brachiosaurus-os jelenetnél a legkifejezettebben, viszont pl. arról a részről, mikor a T. rex kiront a fák közül és elkap egy Gallimimust (youtube-on is fent van HD-ben a jelenet, érdemes megnézni) ha nem tudnám, hogy CGI, a mai napig simán “igazinak” hinném, annyira valósághű (nekem legalábbis nem lóg ki a lóláb sehol).

 38. Meh !

  A CGI nem zavar, bár lehet azért, mert tegnap újranéztem a Khartoum-ot. :)

 39. Csudi izgi lesz, már alig várom. Hibrid dínók vs normál dínók, széplányok, kamasz kölykök, helikopter szerencsétleség, ennyi minden egy filmben, ilyen még nem volt. Ez bizony minőségi anyag uraim. …bazinga

 40. Kár, hogy Spielberg dínói kategóriákkal jobban néztek ki 1993-ban(!), mint ezek a CGI-ökörhugyozások. Ha megnézem a filmet, az csakis Chris Pratt-nek lesz köszönhető, azzal a csávóval nekem bármit el lehet adni a Parks óta. :D

 41. Tiszta hülyeség egy youtube-s trailer alapján megítélni a CGI-t… komolyan ezen rugóztok???

 42. A CGI egy dolog, biztos reszelnek még rajta (legyünk optimisták).
  De ez a raptor whisperer szál ez miez? Most ez komoly?

 43. miért ne lehetne komoly? azok is csak olyan állatok, mint a többi. kivéve, hogy kicsit azért mások.

 44. Jó lesz ez,van akinek teszik majd van akinek nem, aki nem akarja ne nézze meg, picsába

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.