Star Wars Anthology: Rogue One lett a cím, itt a kamerás előzetes

Csak egy teaser kaptak el az ott levők, a tovább mögött van, elég hangulatos darab. Amit a filmről tudni: az EP III és IV között játszódik, és tényleg arról a csapatról szól, akik ellopják az első halálcsillag tervrajzát. A rendező Gareth Edwards (Godzilla) és 2016 decemberében nézhetjük majd. Elég darkos lesz ez is, hiszen egy reménytelen helyzet megváltoztatására törekednek majd a szereplők.

Itt egy concept art, a videó meg egy kattintásnyira.

31 hozzászólás a “Star Wars Anthology: Rogue One lett a cím, itt a kamerás előzetes” bejegyzéshez

 1. Nem valószínű. Ő már nem része a hivatalos történetfolyamnak. Pletykálják, hogy a Rebels animációs sorozathoz is köze lehet ennek a filmnek (kb. egy idősíkban játszódnak).

 2. “Pletykálják, hogy a Rebels animációs sorozathoz is köze lehet”
  Ha lesz, valószinűleg főleg egyirányú, mert a rajzfilmbe nem gond behozni a R1 szereplőit, de a rajzfilmes figurákat áttenni a filmbe nem hiszem hogy menne – szóval max említés szintjén várhatunk valamit.

 3. a Godzilla után ebben nem bízok, pedig király lenne, ha évente jönne egy jó star wars film :) a godzillából hiányzott a lélek, a star wars filmeknek meg az lenne az alapja, szóval nem tom, hogy fog ez menni a rendezőnek

 4. Én ezeket várom a filmbe:

  – Obi Wan Kenobi, Ewan-nel.
  – Ugye ez a 3 és a 4 között játszódik és a 3 végén már javában épült a Halálcsillag szóval Vadert és Palpatine-t esetleg még Yodát is várom.
  – Várom, hogy mikor fog Vader tudomást szerezni a gyerekeiről.

  Túl sokat kérek? :D

 5. Egyébként nem rossz, hogy 2020-ig 3 spin off és 3 folytatás (7-8-9) fog elkészülni. Én hiszek abban, hogy minden rendező és író el fogja kapni a Star Wars feeling-et én esélyesnek tartom, hogy J.J-nek sikerült.

 6. Állítólag sokkal “földhözragadtabb” lesz mint a számozott részek és a terveket ellopni akaró kis csoporton lesz a hangsúly. Katonai sci-fi.

 7. A halálcsillag valószínűleg azért tölti be így a látképet, mert valami hold mellett lehet, ahogy a második halálcsillag is egy hold mellett épült. ;)
  Kyle Katarn mellett aki még szóba jöhet az a faszi, aki a Dark Forces-ben is benne volt, valami börtönből kellett kiszabídítani, és a régi filmek valamelyikében is venne volt (Cryx Madine asszem).
  Jah, meg gondolom Mon Mothma is szerepet kap. :)

 8. Nekem a halálcsillag a végén erős Függetlenség napja utánérzést ad. (már a cucc formája miatt)

 9. Nagyon szeretem a star warst, nagyon örülök és várom a folytatásokat, de azt kell h mondjam nekem ez a trailer eléggé kiábrándító.
  Számomra nem hozza a star wars feelinget.
  Szerintem itt most bebizonyosodik majd hogy kutyából (Star Trekkerből) nem lesz szalonna (Star Wars)…
  J.J.-t elhagyta az erő :D
  Biztos izgalmas jó film lesz, de ez már nem star wars lesz … már az előzményeknél is voltak gondok… itt a folytatásban meg még inkább lesznek (de ne legyen igazam).

 10. @Abu

  ezt a filmet nem J.J. rendezi. és ez is előzmény lesz. ja és ez a star wars rész nem az a star wars rész.

 11. Abu azt ugye tudod hogy ennek semmi köze az episode 7-hez és J.J. Abramshez? Ez az után lévő spin-off film

 12. Állítólag ilyen military/scifi film lesz. Tehát 0 erőhasználó stb. Végre…kell valami ilyesmi is végre. :)

 13. Fardavid

  Nem, nem marad egyedül a véleményével.

  J.J. egy közepes iparos. Lucas művész.
  Ez a nagy különbség. Emiatt van ok az aggodalomra.

  Ráadásul a Disney akkora vehemenciával vetette bele magát a SW bizniszbe, hogy most mindenbe bele fognak barmolni /SW-filmek, animációs sorozatok-Rebels, EU/.

  Még a 90-es években írta valaki a Disney-ről /talán a Cinema-ban, de ez nem biztos/: a kedves kisegérből mohó patkány lett.
  Lehet rajta töprengeni.

 14. “Lucas művész.”

  Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

  Lucas egy balek, akinek volt olyan szerencseje, hogy ratapintott egy sztorira (kb, ahogy a George Lucas in Love cimü zsenialis rövidfilmben bemutattak) aztan sok kreativ, okos es ügyes ember összerakta neki az eredeti trilogiat.

  Lathattuk, hogy GL mit tud magabol kihozni az EP I-III alapjan. Egy nagy kalap fost. Mivel senki nem mert neki beszolni, azert lett olyan szar, amilyen lett.

  Az eredeti trilogianal meg hagyta, hogy masok mondjak meg, mi legyen (pl. ki irta es rendezte a birodalmat es a jedit? Tipp: nem GL!), azert lett olyan jo. Utana olyan sokszor mondtak neki mennyire tehetseges, hogy el is hitte es ugy elszallt magatol, mint a gyözedelmi zaszlo.

  Szoval szerintem ha J.J egy jofajta iparos (amiben valoszinüleg igazad van) akkor Geroge Lucas az alkoholista portas az iparosüzemben.

 15. Az az év vicce, hogy ezt a fantáziátlan másoló művészt egy helyen meritek említeni lucas-al. J.J kb minden filmje minden másodpercét lopja másoktól, a lehető legundórítobb módon.
  Hunnenkoenig zaglobának teljesen igaza van. Tudom nagyon mérges vagy lucas bácsira, mert az előzmény trilógiában nem volt x-szárnyú meg millenium falcon, meg szürke űrhajók, de a mélyről jövő gyülőletedett nem kéne ekkora ökörségekkel bizonyítanod.
  “Az eredeti trilogianal meg hagyta, hogy masok mondjak meg, mi legyen ” Na ez az év vicce:) Irvin Kershner meg Richard Marquand azta micsoda zsenik voltak baz, ők maguk a starwars megalkotói, az új remény meg csak magától megszületett igaz?:) Látom nem csak tiszteletlen vagy, de sík hülye is!

 16. Aang, ezt nem is kommentelem, mert felesleges. “Boldogak a lelki szegenyek…”

 17. Ja egyebkent mindenkinek ajanlom a YouTube-on a “Red Letter Media” accounton levö “Mr Pinket’s review about” sorozatban az Episode I-III videoit, amikben minden reszt 1-2 oraban boncolgat a legaprobb reszleteiben es elmagyarazza a sok sötetnek, mi a baj azokkal a filmekkel.

  SPOILER

  Minden.

  /SPOILER

  Es Mr Pinket ert hozza. Nem ugy mint a filmbuzi nemelyik megmondoembere.

 18. “Az az év vicce, hogy ezt a fantáziátlan másoló művészt egy helyen meritek említeni lucas-al. J.J kb minden filmje minden másodpercét lopja másoktól, a lehető legundórítobb módon.”

  Azt ugye tudod, hogy a Star Wars filmekben kb. nulla eredetiség található? Mikor a legelső részt (a később Episode IV alcímmel futót) bemutatták, a sci-fi írók sírtak. Gondolom, hallottál már az olyan művekről, mint a Dűne, Flash Gordon és társaik… Még az “Episode IV” alcím is a Star Trekből lett nyúlva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.