Már csak 2 év a Transformersig, Zoolander 2, Pan csak októberben, a Maze Runner nem lesz kettészedve, Captain Marvel írók

2017-ben már nézzük majd a Transformers folytatását. Elvileg már egy írószoba dolgozik azon, hogy csinálnak “Transformers univerzumot”, a Hasbro a részvényeseit nyugtatta meg a dátummal, kb a “dolgozunk rajta” kijelentéssel, hiszen az idei első negyedéves pénzügyi ülésen hangzott el: We would expect the sequel to the Transformers movie to happen in 2017.

Ben Stiller így jelentette be, hogy Billy Zane is jön a Zoolander folytatásába.

A Warner elmenekítette a nyárról a Pan-t, Joe Wright filmjét. Én vártam, de az októberi időpont talán jobban fog jönni neki, mert a meleg hónapok alatt eszméletlen mennyiségű blockbuster jön nélküle is.

Úristen, a FOX esze megjött egy pillanatra? A Maze Runner: The Death Cure, a harmadik Maze Runner film 2017-ben érkezik, és nem szedik ketté!!!44!

Meg LeFauve (Inside Out) és Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) írja a Captain Marvel forgatókönyvét a Marvel számára. A film 2018-ban érkezik, rendező és főszereplő nincs még.

A Tomorrowland IMAX posztere mellé érkezett egy csomó karakteres darab is.

10 hozzászólás a “Már csak 2 év a Transformersig, Zoolander 2, Pan csak októberben, a Maze Runner nem lesz kettészedve, Captain Marvel írók” bejegyzéshez

 1. Ha rebootolják a transformerst jöhet, de erre a folytatásra nem vagyok vevő…fura hogy elviekben elhasalt, mégis szép bevételt produkált.

 2. soha többet nem nézek transformers filmet az tuti :) a zoolander 2 viszont állati jó lesz :)))

 3. War for Cybertron/Fall of Cybertron féle mozival mikor szúrják végre a szemünket? Én mint Transformers fan már nagyon unom hogy mindig jön valami badass állat de Optimusék mindig nyernek. -.-” Egyszerűen kiherélik a Transformers-t…sehol sincs az az ármány ami az Álcák közt volt.. (Lásd Üstökös vs Megatron villongások. jó egyszer volt erre egy belövés a RotF-ben de hagyjuk má’. ) sehol sincs az a kétségbeesett Optimus aki megkérdőjelezi önmagát illetve azt hogy méltó lenne Prime-nak..sehol sincs még csak véletlen se utalás Cybertronra..pl Iacon vagy Kaon… (Cybetron utalás nem abban merül ki hogy megpróbálják idevontatni..ok G1-es sorozatban is próbálkoztak Vele…és tessék lássék mi történt?) egyszerűen belefáradtam.

  Eskü inkább csináljanak valami értelmes rebootot és Michael Bay-t zavarják már el a francba. Ok Transformers képregényekben is voltak nagy robbanások meg minden..dehogy 4..ismétlem 4!!! mozin keresztül semmi más nincs csak robbanás meg robbanás..az egy idő után fárasztó. annak ellenére hogy k*rva látványos. És senki ne merje Nekem bemagyarázni hogy “jaj de ez olyan mozi ahol ki kell kapcsolni magadat..” az ok..tényleg voltak/vannak/lesznek ilyen filmek no offense… de a Transformers NEM csak erről szól. Elnézést a wall of textért..

 4. A Maze Runner könyvsorozat nemcsak 3 részes. Igaz, a 4. már nem kapcsolódik szorosan Thomas történetéhez (persze vannak utalások, de egyébként a trilógia előzménye). Majd azt kettészedik! :D Vagy az ötödik részből csinálnak sorozatot, ami szintén előzménytörténetnek mondható… :D Lesz itt még bőven Útvesztő-mozi, nem kell aggódni! :D

 5. Bill: az ismertebb (Shazam) Captain Marvel DC-s, de van a Marvelnek is Marvel kapitánya.

 6. transformers,menjenek vele a jó büdös pi..ába oda.

  1 rész még ok,de ez ez ez má fáj nagyon.

  tini pö..ök miatt még tuti lesz, jó pár rész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.