17 hozzászólás a “Újabb kép a Batman ruháról” bejegyzéshez

 1. Faszántosan néz ki. Csak ebből látszik, hogy nem Batfleck van durvára kiizmosodva, hanem a ruha van felpumpálva.

 2. Szerintem jobb is így, hogy egy vastagabb páncélozott ruhája van, nem pedig valami szürke sztreccs, ami a golyók, kések ellen szart se ér, mint a régi képregényekben. Amúgy túlzás nélkül mondom az eddigi legjobb filmes batman jelmeznek tűnik nekem. végre nem a tapadós latex, meg nem is a nevetségesen tagolt, túlbonyolított vézna nyakú, mint ami Bale-en volt.

 3. a jelmez olyan jó, hogy igazából bárki lehetne benne és amíg nem látjuk sokszor, hogy ki van benne, addig jó is lesz szvsz.

 4. Összhatásban jó, de ez a kigyúrt felsőtest minta kicsit a Schumacher féle bimbós jelmezt idézi. A Nolan vonal valódi páncélja nagyon jó volt. Azt kellett volna képregényesíteni inkább.

 5. Szerintem nem épp a legjobb, hogy néz már ki az az elhízott denevér szimbólum a mellkasán, már a füle is kezd eltűnni, meg igaz h nem sztreccs, de annyira durván ki van szálkásítva a jelmez mintha egy pucér testet néznénk. Számomra nem ez az eddigi legjobb jelmez. :(

 6. Szerintem a Batman Beginsben lévő ruhát nem übereli, olyan lenne a jó mint ami most az Arkham Knight játékban van Batmannek.

 7. 1. a Bale féle Batman-ban azért volt olyan “fura” , vékony a nyak rész a 2. és 3. részben mert ezáltal tudta fordítani a fejét….és nem kellett neki törzsből jobbra vagy balra néznie…. de ahogy ezt a ruhát nézem…nagy az esély rá, hogy ezzel visszajön a jól megszokott törzsből fogunk szétnézni dolog…

  2. a Batman jelre ha rákeresel akkor fogsz olyat találni, hogy a megjelenéstől kezdve az évek során, hogyan és milyen módon változott…a vékonytól egészen a kövérig minden félét találsz majd

 8. Pár hete valaki megerősítette, hogy nem szobor lesz a ruha, a fej fordítható lesz. :)

 9. #10
  Srácok a nyaka miatt ne aggódjatok. Szerintem belevisznek egy kis CGI-t a nyak tájékán így megmarad a vastag nyak + a nyakai fog majd tudni mozogni szabadon.

 10. én attól a gondolattól nem tudok szabadulni, hogy az arcának a száj része mindig szabadon van. superman meggrillezi a szemével egy pillanat alatt, és a drága denevérünknek rögtön elmegy a kedve mindentől, akármilyen páncél védi a testének maradék 99%-át.

 11. Ha bárki is olvasta volna a Dark Knight Returns-t akkor egyből térdre rogyna hálát adni Istennek ezért a megvalósitásért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.