Depp rendet rak a Black Massben?

A rendező Scott Cooper (Out of the Furnace, Crazy Heart) és egy valós gengszter, Whitey Bulger életéről szól, aki később az FBI informátora lett. És Depp hogy néz már ki??

human
írta
2015. 04. 22. 19:22
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Depp rendet rak a Black Massben?” bejegyzéshez

 1. Hinni akarok ebben a filmben. Mondjuk még ha jó is, utána úgyis visszatér a kibaszott Tim Burtonhoz vagy szállít még egy karib részt…..

 2. Valami prémiumot mar be kellett igernie a menedzserenek. Talan most kell az az időszak, hogy a jol fizeto melók kote be kell iktatni egy-egy szakmailag elismerheto mozit. Sokan csinaljak ezt, depp meg mostanaban nem. Mindig vicceskedik, plusz ott volt a trancendens mint totál melléfogás. Azt mondjuk a forgatokonyvbol lehetett volna tudni szvsz.

 3. Puffin:

  Nemreg lattam Vegasban 4 Depp imitatort. Egymas mellett viccesek voltak. Csokigyar, PotC, Alice, Sweeney Todd karakterek voltak :D

  Amugy nem rossz kis szereplogarda van a filmben. Majd biztosan megnezos lesz HD-ban.

 4. Jó lenne már valami fasza gengszter film, az elmúlt évekből csak az Kill the Irishman, és a Iceman jut eszembe, amik nagyon tetszettek, ezen kívül nem volt semmi értékelhető műfajban.

  Ez eddig elég jónak néz ki, a rendezőtől az Out of Furnace tetszett, na meg elég jó a színészgárda is, szóval bizakodó vagyok.

 5. Play:

  Ugyanez ugrott be nekem is, ahogy megláttam a képet. :) Ez komoly ügynek látszik.

 6. Biztosan jó lesz, hiszen az “Én, Pán Péter” óta csomó minőségi filmben játszott…vagy várjunk csak.

 7. Tehetséges pedig, kár hogy mindig csak szarban játszik újabban. nem baj ha blockbusterekben is van, de mindig ugyanolyan idiótára maszkírozott ripacs szerepekben. Nem várok én ettől a filmtől semmit, lesz ami lesz. Majd itthon megnézzük egyszer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.