Itt a Visit posztere, M. Night Smahamalamding visszatér a horrorhoz

Tudjátok mit, ha a The Visit jó lesz, onnantól nem írom el M. Night Shyamalan nevét még egyszer gyenge poénból. Hiába csinált borzasztó filmeket az utóbbi 10 évben, valahol mégis szeretném, ha sikerülne valamit jót csinálnia. Persze rosszul sültek el a filmjei, de sok rendezővel ellentétben legalább próbálkozik, és végre nem kap végtelen pénzt.

Mondjuk találtkamerás, de a nagyszülőkhöz küldött gyerekek felfedezése az öregekről jó horrorra nyithat ajtót.

a visit teaser posztere

human
írta
2015. 04. 22. 03:18
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Itt a Visit posztere, M. Night Smahamalamding visszatér a horrorhoz” bejegyzéshez

  1. nem hiszem… egy terítőtől nem szoktak beszarni az emberek… viszont megtudjuk, h nagymama házirendjében van valami nem hétköznapi… megyünk látogassuk meg!

  2. Shyamalant sajnos már dívik szapulni.
    Az utóbbi 3-4 filmje nem túl jól sikerült darabok – egyesek szerint kifejezetten rossz művek – ugyanakkor mindegyik értékes és fontos gondolatokkal van átszőve, amikért már érdemes megnézni őket legalább egyszer. Még ha nem is kifejezetten jó filmek.
    Ugyanakkor az emberek szeretik elfelejteni, milyen nagyszerű dolgokat művelt. Hatodik érzék, Sebezhetetlen, Jelek, A falu… ezekre miért nem fókuszál már senki? Pedig ezek VALÓBAN nagyszerű filmek, különösen az első kettő.
    Mindent összevetve Shyamalan nagyon is tehetséges rendező, van okunk bizakodni, hogy ez a film most működni fog.

  3. Én azon kevesek közé tartozom, akik most is szeretik Shyamalant. Persze voltak rossz filmjei, de pl. A Falu máig az egyik kedvenc filmem, és mindig találok érdekes ötleteket az alkotásiban, amiken érdemes gondolkodni. Erre is kíváncsi leszek.

  4. zsoltiabéka: Mondja ezt az, akinek az már a horror csúcsa ha Jason machetével darabol másfél órát. Ilyen filmeket a mai napig gyártanak elég komoly mennyiségben. Ezért nem is teljesen értem, hogy miért temeted a műfajt.

  5. “Jelek […] Pedig ezek VALÓBAN nagyszerű filmek”

    [SPOILER]
    A Jelek az, amiben a meztelen alien tamadot leontik vizzel es az art neki? Ha igen: az milyen univerzumban nagyszeru?

    Igazibol annyira nem az, hogy felesleges is volt SPOILER tag-et raknom, mert ha valaki nem latta a filmet, az azt hinne, hogy viccelek.
    [SPOILER]

  6. @Nightstalker:
    Az a baj, hogy a nézői kogníciót komolyan hatása alá vonta a hollywoodi gépezet, amit röviden így fejezhetünk ki: zaj, sebesség, látvány. Ezekkel nincs semmi baj, mert születnek nagyon jó filmek ezen a sémán. Shyamalan ezzel ellentétben – és akkor maradjunk a Jeleknél, – a csendre és a lassúságra épít: máshogy kell figyelnünk a filmjeit. A Jeleknél például az volt a baj, hogy a nézők egy “rendes” alienes filmet vártak, és hiába látták, hogy nem az, mégis ezen a szűrőn keresztül próbálták meg értékelni.
    Teljesen mindegy, hogy mi az ami árt a földönkívülinek (jelen esetben, hogy leöntik vízzel), mert NEM ez a lényeg. Ez a film nem a földönkívüliekről szól: a Jelek egy dráma, egy férfiról, akit elhagyott a hite. Egy valóban kiváló film.

  7. @Aures: Hmmm… Maradjunk annyiban, hogy remelem, ez a nagyis film jo lesz. Lesz olyan jo, mint a Hatodik erzek vagy a Sebezhetetlen.
    Azt halkan jegyzem meg, hogy nekem a vallalhatatlan szeriajabol a Lany a vizben tetszett.

  8. Utoljára a Happening-et láttam tőle, az valóban nagyon rossz film volt, de már a Falu se tetszett tőle. Na de Hetedik érzék, Sebezhetetlen, és a Jelek baszott nagy klasszikusok, nálam mind a 3 film egy erős 9-es. Nem igazán értem mi történt ezzel az emberrel, azért itt nem arról van szó, hogy 1 jó filmet tett le az asztalra aztán lejtő.

  9. A falu-t és A Föld után-t (még) nem láttam, de szerintem hamarosan pótolva lesz. A Happening nekem bejött, sőt még a Devil is, igaz ott “csak” ötletgazda és/vagy író – producer(?) volt. Májusban jön egy sorozat, amihez köze lesz (pl ő rendezte a pilot-ot). Wayward Pines lesz a címe. Kíváncsi vagyok, milyen csodálatos címet (vagy alcímet) fog kapni… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.