Little Prince-előzetes: a klasszikus sztori kibővítve

Egy kislány és egy öregember összebarátkozik, és közben bontakozik ki a Kis Herceg története. Ezt remekül érzékeltetik a két fajta animációs technikával is. Kicsit túl felemelkedett az előzetes, de tuti lesz pár nézője a filmnek.

A tovább mögött nézhető az angol szinkronos trailer.

human
írta
2015. 04. 22. 03:56
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Little Prince-előzetes: a klasszikus sztori kibővítve” bejegyzéshez

  1. Drágaságos jó Istenem, ekkora túlértékelt könyvet. Bocsánat, nem akarok megsérteni senkit, de ezt a történetet gyűlölöm.

    Alsó tagozatban jutalomkönyvként négy különböző példányt kaptam az iskolától ilyen-olyan alkalmakkor.

  2. Azért mert ez alapvetően nem gyerekeknek való. Ahoz túl mély. Nagyon tömör történet de nagyon is szép. :-) Persze én is meghallgattam kazettán annó sokszor…de szerintem inkább tizenéveseknek való meg attól feljebb…szerintem

  3. 16-17 éves kor alatt a Kis herceg kb. értelmezhetetlen, csak egy zagyva mesének tűnik :) Ezzel a filmmel kapcsolatban meg nincsenek nagy reményeim, valószínűleg a lényeg fog kimaradni.

  4. 16-17+. de simán 20+ néhány embernél, ez változhat:) Elgondolkodtató történet, nem pedig egy izgalmas sztori..

  5. fogalmam sem volt, hogyan fogják ezt adaptálni, de ez alapján ez eddig csodálatos, remek a kivitelezés, minden giccsessége ellenére :)

    (a könyv meg lehet túlértékelt, de 20 éven felül tényleg rengeteget tud adni, nem általánosban kéne ezt osztogatni valóban.)

  6. Én pedig a kazettához :D Hányszor ringatott álomba kis gyermekként istenem. Egyébként maximálisan egyetértek az előttem szólókkal. Meghatározta a gyerekkoromat bizonyos formában, aztán 23 éves korom körül elolvastam újra, le is döbbentem mennyi minden van ebben a könyvben amihez bizony kell egy bizonyos fokú élettapasztalat, érettség és világnézet. Tehát lehet, hogy túlértékelt a könyv, de meg van az oka :)

  7. Nagyon szkeptikus akartam lenni, 1000 irányból bele lehetne kötni ebbe a koncepcióba, de nem teszem. Egészen tetszett a trailer, ahhoz képest, hogy a post és a commentek után mit vártam. Ha a filmnek sikerül átadnia a könyv feelingjének csak egy töredékét egy olyan generációnak, amely számára a könyv olvasása értelmezhetetlen, akkor már megérte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.