A Sony kitalálta mit kezd Pókemberrel

Ugye az Amazing Spider-Man 2 bukó trendet produkált, ezért nem azt folytatják, hanem némi pénzért visszaadták kölcsönbe a Marvelnek a karaktert, aztán filóztak rajta, hogy ők mit kezdjenek vele.

Animációs filmet csinálnak Pókemberrel. A pár oldalas terveket a Lego Movie készítői vetik papírra, exec producerek lesznek talán, de még nem 100%, hogy a rendezői székbe is ők ülnek majd. 2018-ben kerül a mozikba.

11 hozzászólás a “A Sony kitalálta mit kezd Pókemberrel” bejegyzéshez

  1. szánalmas :)))) ha lenne egy kis humoruk, akkor iszonyat jó Pókember filmeket készíthetnének

  2. Utálom a Sony-t amiért nem csinálja meg a Csodálatos Pókember 3-at!! Ha ki akarják használni azt a népszerűséget amit a Bosszúállók féle pók hoz, akkor utána jöhetne a 3. rész Garfield-al. Tudom én, hogy a Marvel is tervez egy önálló filmet a Polgárháború után egy tejfölös szájú kisgyerekkel, de megcsinálhatná a Sony is a sajátját. Én nem bánnám ha párhuzamosan lenne két film, két pók univerzum. Ez a rajzfilmes ötlet viszont egyáltalán nem érdekel.

  3. ha olyan minőségű lesz, mint egy jobb dc animációs film vagy a planet hulk, akkor engem lehet érdekel, bár a Spider-Man (’94) és az Ultimate Spider-Man animációs sorozatok után nem tudom mennyit lehet még kihozni belőle ezen a platformon (plusz még a számtalan említésre se méltó sorozat).

  4. Szerintem azt se tudjak hogy milyen értek van a kezükben. Értik hogy szeretik az emberek, csinálnak is filmeket de csak a látványra mennek aztán meg vakarjak a fejüket hogy mi volt a baj a filmekkel. En inkább odaadnam a marvelnek a teljes jogot bérlésbe (jó pénzért) mondjuk úgy 5-6 évre es akkor hatra dőlhetnenek jönne a pénz es a nézők is happyk.

  5. Akkor ez most azt is jelenti, hogy Spidey nem lesz benne a következő Marvel-filmekben hús-vér karakterként? :O

  6. Buzifiú: Igen, ő a harmadik Avengersbe csak oda lesz rajzolva, mint Roger nyúl, Vasemberék mellé.

  7. Richie :) :) :), de hát a Disney-nél is vannak rajzfilmkészítési jogok. Végképp nem világos, hogy most hányféle Pók lesz már.

  8. Pff…
    Döglött lovat minek rugdalni?
    Ha nem 8-szor csinaltak volna eredettörtenetet, akkor meg szivesen neznem is az ujabb pokember filmeket barkivel a föszerepben.

    Most akkor eljutottunk a Lego Pokemberig is.

    Jujj de izgi (NEM!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.