Jöhet a The Equalizer folytatása

Mivel már maga a film is egy sorozat pilotjának tűnt, és ugye egy régi sorozat remakeje, így nem meglepő, hogy könnyedén folytatható Denzel akciófilmje, hiszen csak más embereknek segít és kész.

Az első rész írója, Richard Wenk veti papírra ezt is, Washington természetesen visszatér, viszont a többi szereplő elvileg nem.

9 hozzászólás a “Jöhet a The Equalizer folytatása” bejegyzéshez

  1. Én úgy olvastam, hogy előzmény filmet akarnak csinálni ebből! De érdekesnek tűnni öregebben, hogy elvileg fiatalabb! :P :D

    A sztori is érdekes lehetne akkor, hogy miként lett ilyen ember!

  2. Ez lesz Denzel Washington élete első folytatása. Ezt szerintem érdemes kiemelni. Egyébként én úgy ahogy bírtam ezt a filmet, szerintem jól folytatható, ha észnél lesznek a forgatókönyvírók. És pl. nem megy el az egész lehetetlen pózerkodásba, hanem marad a hatékony és találékony gyilkológép kategóriában. De mondjuk, néha ő is megsérülhetne, meg ilyesmik. Vagy akár egy nagy halál is beleférne a végére. Mint pl. ahogy SPOILER a Tűzben edzett férfiben volt. SPOILER VÉGE

  3. A zárójelenet után éreztem, lesz ennek még folytatása. Legalább ennél látom is az értelmét. Az első részhez hasonlóan élvezetes lesz, jöhet.

  4. a végső raktáras jelenetnél tágult a pupillám rendesen, hogy ezt mégis hogyan gondolták, de az leszámítva csodálatosan volt felépítve a karakter és nagyon szép íve volt a filmnek – ezért kérdés, mennyire működhet a folytatás, amikor már a Superman faszival indulunk defaultban. Denzel jó a szerepben, szerintem egy 7/10-re jó lehet megint, az meg már egynek mehet.

  5. Jöhet!
    Egyébként milyen már , hogy az öregeknek kell eljátszaniuk a kemény gyilkológépeket , míg a fiatalokat kiröhögöm a moziban ?
    Kimondottan tetszet a filmben hogy bár baromira nem villantott kockahasat meg 60as karokat , az öreg Denzelről mégis elhittem hogy képes mindarra amit megcsinált :D
    Egyébként lesérült a filmben emlékeim szerint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.