A Barely Lethal amerikai előzetese: nehéz a tinilét és szar a tinirock?

Ezúttal jobb a képminőség meg minden, bár így is nézhetetlennek tűnik ez a tinikomédia. A főszereplő képzett harcos tinilány, aki egy középiskolába keveredik, de természetesen a múltja, meg egy szupergonosz nő utoléri. Amúgy ez utóbbit Jessica Alba alakítja, a kemény tinit pedig Hailee Steinfeld. Mégsem őket emelem ki a képre, hanem Jackson szakállát.

Ez mindent elmond a filmről, sajnos úgy tűnik, hogy Kyle Newman (Fanboys) új dobása messze lesz hálótól. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 04. 25. 04:00
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “A Barely Lethal amerikai előzetese: nehéz a tinilét és szar a tinirock?” bejegyzéshez

  1. Samu a Békés megyei Orosháza-Nagyszénás Körös-Volán félalkoholista buszvezetője.
    – Na ti suhacok aztán van e bérletetek? Aztán kussba lenni hátul,mert ha nem hallom tőletek a Kossuth-harangszót, akkor hátramegyek és széjje hasítok köztetek! Értve vagyok?-

  2. sam jackson-hááh, ha meglátom mindig az amerikába jöttem szerepe jut eszembe először :)

  3. Jópofa lesz ez (nyilván nem fog moziban menni – legalábbis remélem nem oda szánták), az hittem már kiveszett a világból a Buffy-Spykids fíling.

  4. Megnéztem a filmet. Nem jó. Röviden összefoglalva egy átlagosnál gyengébb, kiszámítható, sablonos tinivígjáték néhány perc gagyi akcióval fűszerezve. Nézhetetlennek nem nevezném, de nem is ajánlom senkinek. Egyetlen pozitívum, hogy Jessica jól néz ki abbam az 5 percben, amíg képernyőn van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.