Pótlások: Death Note, Vince Gilligan, Coca Cola, Furious 8, 50 shades 2-3, Warcraft, Múmia reboot, Civil War, Wolverine 3

Adam Wingard (The Guest) rendezi a Death Note mozifilmet. A mangában és animében a főszereplő középiskolás zseni egy halálisten könyvét használva élet és halál ura lesz, hiszen akiknek a nevét papírra veti, azoknak annyi. Szabad bármelyik halandó kezébe ilyen hatalmat adni?

Vince Gilligan (Breaking Bad) olyan égig érő paszuly sztorit pitchelt a Disneynek, hogy azok a Jack the Giant Slayer bukása ellenére is berendelték a projektet.

Rhett Reese és Paul Wernick (Zombieland, Deadpool) írja a legnagyobb Coca Cola melléfogásról a filmet. A cég 1985-ben bejelentette, hogy megváltoztatja a Cola receptjét, aztán maguk is meglepődtek, hogy ez milyen negatív hatást ért el.

A Furious 7 már 1,3 milliárd dolláros bevételnél jár, így érthető, hogy a Universal nem tököl sokat a folytatással, és mielőtt a Need for Speed elszemtelenedne gyorsan kitűzték a 8. rész időpontját 2017 áprilisára. Forgatókönyv még nincs, de az nyilván nem gond, hiszem azért majdnem 2 év alatt csak sikerül összehozni a filmet.

És ha már Universal, akkor a Fifty Shades Darker 2017 februárjában jön tőlük, a Fifty Shades Freed pedig 2018 februárjában. Mivel az írónő nem túlzottan örült az adaptációt író és rendező párosnak az első résznél, így mindkettőt lecseréli a stúdió. Könyvhűbb lesz a folytatás? Huhh, megnyugodtam.

Még mindig Universal: a Warcraftot kimentették 2016 márciusáról, és a tényleges blockbuster szezonba, a nyárra tették, így júniusban nézhetjük majd jövőre. A Múmia reboot 2016-ról 2017-re mozdult és a Pacific Rim 2 pedig 2017 augusztusára. Ez utóbbit del Toro rendezi természetesen.

Daniel Bruhl megerősítette, hogy Helmut Zemo-t fogja alakítani a Captain America: Civil Warban.

A Batman: Arkham Knight trailere megvolt? A grafikai motor már lehet kicsit elavult, de mennyi klasszikus gonosz és jó lesz a játékban.

Sam Claflin (Mockingjay) és Riz Ahmed (Nightcrawler) is szerepelni fog a Star Wars: Rouge Oneban. 2016 decemberében meglátjuk mire képesek.

Baxter Stockmant fogja Tyler Perry alakítani a Teenage Mutant Ninja Turtles 2-ben. Brian Tee pedig az új Shreddert ugyanott.

Common is szerepelni fog a Suicide Squadban, de még nem tudni kit alakít és mennyi időre terveznek vele.

Maika Monroe (It Follow) csatlakozott az Independence Day 2 szereplőgárdájához.

Michael Green (Green Lantern, Blade Runner 2) írja a harmadik Wolverine filmet.

16 hozzászólás a “Pótlások: Death Note, Vince Gilligan, Coca Cola, Furious 8, 50 shades 2-3, Warcraft, Múmia reboot, Civil War, Wolverine 3” bejegyzéshez

  1. Death Note japán megfilmesítése érdekesen sikerült, nem lett nagy siker. Amerikai változat vajon jobban bejön majd, mint a Körnél?

  2. “olyan égig érő paszuly sztorit pitchelt a Disneynek”

    Ebből most mi a faszt kellene érteni?

  3. Én kevés animét néztem/nézek, de a Death Nothe egy nagyon-nagyon jó darab! Komolyan az első húszakárhány rész annyira izgalmas volt (mindenféle klasszik akciójelenet nélkül) hogy milliókat kaszáló blockbusterek is megirigyelhetnék. Kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle.

  4. Egyetértek, bëiz. Death Note, odabasz a blockbustereknek, évek óta nincs olyan film ami izgalamakban verné, de sajnos ez csak animében működik, illetve nem sajnos.

  5. Én bírom Adam Wingardot, hátha csodát művel a Death Note-tal (mert jó animéből ritkán születik jó film).

  6. A 50 Shades folytatása 2017-ben jön? Addigra nem is fog emlékezni senki, hogy mi az, teljesen lecseng a hype. Akkorát fog bukni, öröm lesz nézni. :)

  7. Pedig a japán élőszereplős Death Note iflm szerintem tök élvezhető volt, egészen visszaadta az anime és a manga feelingjét :)

  8. A death note remélhetőleg jobb lesz, mint a japán élőszereplős változat, hisz a mangát és az animét imádtam. Egy fantasztikus sztori!

  9. Green Lantern írója? A srác bebizonyította, hogy nem képes minőségi, szórakoztató szkriptet öszehozni.

  10. Most nem azért, de Michael Greenen kívül még 7 másik embernek volt köze ahhoz a forgatókönyvhöz. Ne varrjátok az ő nyakába azt a filmet szerintem, mert véleményem szerint annak inkább az éveken keresztül tartó vergődés okozta a vesztét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.