23 hozzászólás a “Az utolsó emberi százlábú” bejegyzéshez

  1. Hát, nem lennék az utolsó-előtti, akkor már inkább az utolsó az input alig lehet rosszabb, de legalább az output kényelmesen távozik. Najó akkor már inkább első…Jézusom egyáltalán miért gondolok ebbe bele.

    @fank70: tipikus első randis mozi? Ha-ha, Ezen szakadtam :D

  2. Rá sem fért a plakátra, olyan hosszú. A filmet persze, hogy meg kell nézni. Remélem lesz benne etetés. :D

  3. Lehet azért nincs rajta minden alany, mivel a nagy csavar az lesz, egy zárt láncot alkotnak majd végül. És lehetne a magyar alcíme: A kör bezárul. :D

  4. Beteg poszter egy beteg filmnek.

    … beteg nézőknek. Normális ember ilyet nem néz meg. :(

  5. …normális ember pl. Adam Sandler filmeket néz ugye,kedves Platschu?
    Bírom az ilyen user-eket akik megmondják a tutit.
    Beteg film?Nem kizárt.Egyetértek.De miért lennék én beteg ha kíváncsi vagyok hogyan kivitelezik ezt az egetverő baromságot?
    Kikérném magamnak…
    ;)

  6. Az első rész még elfogadható is volt, a második már tényleg egy okádék volt :D Na majd talán ez hozza az 1. színvonalát (jó magas a léc :D).

  7. Azért azt megnáznám, hogy 500 (vagy mennyi) börtönviselt fazon, hogyan hagyná, hogy ezt csinálják vele.
    Nagyobb valószínűséggel estére -egy kiadós börtönlázadás után – a börtönparancsnok és doki feje a kerités csúcsáról tekintene le az egész hacacárét éppen felgyújtó vidám rabokra.

  8. Eleve egy baromság az egész. Ha lehetne embereken kísérletezni , akkor a legökrebb, beteg orvos is lenne olyan kreatív azt hiszem, hogy nem ilyen hülyeséggel próbálkozna. Legalább úgy lenne megcsinálva valahogy , hogy egy ember irányítaná az egészet a többinek csak a teste kéne valamilyen formában. Ehhez nem nagyon kell ész ,meg anatómiai tudás hogy összevarrj embereket. Nem mintha, egy percet is arra áldoznék, hogy megnézzem ezt a fost, de van ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. :)

    Az első rész a trailer alapján “jónak tűnt”, de az is egy 0 volt, ezzel a mengele paródiával az élen. Alapvetően az ötlet nem rossz, hogy csináljunk egy őrült dokis, kísérletezős horrorfilmet, de a megvalósítás minden szinten tré.

  9. Azér’ a casting-ot megnéztem volna a filmhez, amikor a userek leguggolnak egymás hátsó feléhez, miközben a párszáz dolláros gázsi lebeg a szemük előtt. Meg úgy kb. milyen “szinészek” vállalják ezt?

  10. Remélem ebben már lesz olyan, hogy őssze kapaszkodnak egy nagy kerékké és elgurulnak. Rég várok már egy ilyenre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.