Női Jump Street, Pixar kisfilm, Avatar folytatások, Tomorrowland

A Sony nőcentrikus 21 Jump Street spinoffot tervez. Lucia Aniello és Paul W. Downs (Broad City) írná a történetet, amiben nem meglepő módon fiatal női zsaruk épülnének be valami iskolába.

A Sanjay’s Super Team rövidfilmet szánja a Pixar a Good Dinosaur elé, érkezett belőle egy concept kép. A tévémegszállott kisgyerek apjával meditál, de a fantáziája teljesen elkalandozik egy olyan világba, ahol az istenek szuperhősök.

James Horner elszólta magát az Avatar folytatások kapcsán: Cameron jelenleg 4 forgatókönyvet próbál annyira összefésülni, hogy három film, vagyis folytatás legyen belőle:

He’s got four sequels script-wise, and he’s trying to make it into three. And I think that’s where the effort is going right now […] how do you keep it from expanding into a fifth movie?

Alex Meraz (Twilight) is csatlakozik a Suicide Squad szereplőihez.

A végére pedig a legfrissebb Tomorrowland tv-spot.

5 hozzászólás a “Női Jump Street, Pixar kisfilm, Avatar folytatások, Tomorrowland” bejegyzéshez

  1. Aztán minek írt meg egyszerre 4 forgatókönyvet? Ha csak egyet ír, már kint lehetne a film. Nem lesz ez így már akkora siker, mint lehetett volna.

  2. sepörd:
    Az első is nagyon sokáig készült, a hype meg kb 2-3 éve teljesen lecsengett, szóval ezen most már nem múlik. Nem mellesleg az Avatar első része is csak meseszép, de amúgy tök átlagos film volt, amit elkapott a marketing gépezet. Ennyi. Mondjuk tényleg szépen nézett ki, meg Cameron tényleg jó rendező… de amúgy mást nem tudnék felhozni mellette érvként. A történet ismerős, a Navik kb mint a Warcraft univerzum NightElfei (nagyfa meg társai)… szóval más nem is nagyon marad a végére csak a látvány.

  3. a Jump Street elképzelhető ugyanilyen szétcsúszott formában két jó komikus, laza fiatalabb csajjal, pl. Jennifer Lawrence, plusz Zooey, vagy Emma Stone.

  4. Néha ugy érzem kellene egy mozi összeomlás, mint anno videojátékoknál 30 éve, hogy átgondolják újra az egészet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.