Cube remake!

A Kocka sem kerülheti el a sorsát, a Lionsgate látja benne a potenciált, ezért remakeli a csapdában ragadottak “kalandjait”.

A címe Cubed lesz, és a Controller rövidfilm rendezőjétől érkezik majd. Az eredeti Cube elég jó volt, a kis budgetet feszült és ötletes forgatókönyvvel pótolták Vincenzo Nataliék. A folytatások már nem működtek annyira, de csak mert hiányzott belőlük az egyedi szikra. Szomorú, hogy Cube remake és Maze Runner ami nekünk jut mostanában, ahelyett, hogy új, eredeti sci-fikbe ölnék ezeket a pénzeket.

human
írta
2015. 05. 01. 02:13
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Cube remake!” bejegyzéshez

  1. A legszebb az egészben, hogy a Cube elején lévő “darabokra vágja valami de csak később esik szét” ötletet hányan vették át később. (Kaptár 1, Kísértethajó)…szerintem mai napig zseniális mű az első rész.

  2. Nekem mondjuk a Hiperkocka is tetszett, a harmadik már tényleg kcisit erőltetettnek tűnt (hisz hova tudnák fokozni a szintet a 2. rész után :)). Remake jöhet, bár egyedi ötelet is szükséges bele (és akkor akár a korábbi Kockák folytatásaként is megállja a helyét), nem csak újramesélés.

  3. Az eredeti koncepciók tényleg kurva jók voltak, 3 csak egyszer volt nézhetö ugyan

  4. Nekem is tetszett a Hiperkocka, kábé egy szinten van az első résszel. A harmadik (illetve nulladik) rész meg… beh… kólával elment, de sok értelme nem volt.
    Viszont azt nem értem, miért remake? Miért nem csak egy sima újabb rész? Az eredeti filmekben sem volt 0 átívelés, akkor nem mindegy, hogy remake vagy egy 4. rész? Persze, moziplakáton nyilván jobban néz ki egy sima cím, mint egy 4. rész, de akkor ez meg csak cím kérdése. Nem kell szám utána, aztán jó napot.

  5. Most ez minek :/ Egyik kedvenc trilógiám, nem hiszem, hogy túl sokat lehetne rajta javítani…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.