Black Widow: Age of Me-előzetes: Scarlett a semmiből

A Marvel húzott egy hatalmasat, és elővarázsolta a Black Widow külön film előzetesét. Kicsit másmilyen, mint amit az Iron Man és a többiek kaptak, de hát női a főszereplő, szóval érthető a stílusváltás.

Mivel SNL szkeccsről van szó, így nyilván poén a fenti rész. Videó a tovább mögött.

Indavideo backup:

9 hozzászólás a “Black Widow: Age of Me-előzetes: Scarlett a semmiből” bejegyzéshez

  1. Muhhahahahaha, jó poén volt, jobb, mint az a gif, amin Hulk pocsékolja a zöld micsodájával a Fekete Özvegy csúnyáját.

  2. Ez nagyon ötletes volt. Agents of Shield utolsó része óta totál rá vagyok kattanva az Age of Ultronra. Mikor jön már szobat?! :)
    off: Shieldben Sky olyan John Wicket nyomott, hogy csak na. :)

  3. Ha ismernék a lányokat, akkor nem BW-t hoznák össze valakivel, hanem mondjuk Captain Americát Bucky-val. Just saying. : ) (Comment supported by Tumblr)

  4. Mert ugye minden lány szereti a homoszexuális férfiak látványát. Nyilván.

  5. Mert a : ) jelenléte azt jelenti, hogy tök komolyan mondom. Nyilván. Nagyobbat szóltál, mint Hulk jobb ökle. : D

  6. Ha ismernék a lányokat, akkor nem BW-t hoznák össze valakivel, hanem mondjuk Captain Americát Bucky-val. Just saying. : ) (Comment supported by Tumblr)+1

    :D Előbb nézném, mint, a romantikus kómédiát az Özveggyel. Pedig nagyon szeretem őt, de be kell látnunk , hogy adnának neki külön filmet ha össze tudnának hozzá hozni valami épkézláb sztorit.De nem tudnak. Na majd Captain Marvel hátha…

  7. stray: PONT PONT PONT! HOgy a poénhoz így kellett megírni az már magas volt… de még így is, semmi dátum, szóval mikor is lesz bw film, 2021ben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.