Blockbuster watch: Age of Ultron

Szóval az Avengers folytatása 191,3 milliót hozott az első hétvégéjén Amerikában. A világ némelyik részén már ment egy hete, így a film 10 nap alatt 630,2 milliónál jár. Úristen? Bár a 191 kb 10 millióval elmarad az első rész nyitásától, de 190 fölött nyitni mindenképp impresszív, a kérdés nyilván a folytatás lesz, hiszen az Avengers anno jól tartotta magát.

A durva, hogy ha az Iron Man 3 nagyobb hétvégi eséseit produkálja az Ultron, még az is eszméletlen hazai bevételt jelent majd. Világszinten pedig csak győzzék a pénzhordó teherautók.

A többi film eltörpült a szörny mellett.

14 hozzászólás a “Blockbuster watch: Age of Ultron” bejegyzéshez

 1. Csütörtökön én is hozzá járulok a bevételhez egy 3D-s jegy árával, aztán később megnézem majd még 1x 2D-ben is.

 2. De azért szépen lassan az infók is elkezdtek szállingózni a film minőségével kapcsolatban. Félreértés ne essék, elfogadom hogy másnak tetszik majd a film és bár az imdb sem mindig a valóságot tükrözi azért egy hét alatt 9.1-ről 8.2re leesni…a Godzillánál volt ilyen látványos az esés

 3. nagyon szép, a vasárnapi becsléseknél pár millióval erősebb is – szóval a Mayweather vs Pacman jobban bejátszott talán, mint ahogy becsülték – anélkül 200+ lett volna, de mindegy is, hosszútávon kompenzálja majd.

  közben meg a Furious éppen le akarja nyomni az örök ranglista dobogójáról az Avengers első részét..Úristen az mi már.

  (Kingsman meg 400+ lett nemzetközileg)

 4. Platschu:

  szerintem az még sok lesz neki, inkább 1.5-1.7 a reális egyelőre, de ha az Infinity War majd jól sikerül, annak a záró része simán ugorhatja (főleg, ahogy Kína növekszik évről évre)

 5. Ha nem lett volna Amerikában Super Sports Saturday (Kentucky Derby, Clippers-Spurs game 7, Manny-Floyd, Yankees-Red Sox…) akkor verte volna az első részt, péntek után meg jobban állt aztán szombat délután 5-kor behaltak az eladások.

 6. Platschu

  Kizart.
  Eszak-Amerikaban konnyen lehet, hogy az 500 millio sem lesz meg.

  Alex

  Akkor sem verte volna.
  A csutortoki elozetes szamok nelkul (amik ugye a pentekibe szamitottak bele) pentek kisebb volt mint az elso resz eseteben. A vasarnap szinten.
  Kb. 6-8 milliot bukhattak szombaton, de ezzel meg mindig az elso resz alatt maradtak volna.

 7. “közben meg a Furious éppen le akarja nyomni az örök ranglista dobogójáról az Avengers első részét..Úristen az mi már. ”

  Mi a különbség? Az egyikben autókkal döntenek romba toronyházakat és pár anttálentum mond nagyokat a kamerába, a másikban meg különböző műanyag maskarába bújt emberek teszik ugyanazt.

 8. szerintem arra értette, hogy azmiJenmár: két ilyen ratyi film ott van az örökranglistán

 9. Kizárt, hogy csak 6-8 milliót buktak volna mikor az egesz országban az emberek 100 dolcsit fizettek a box pay-per-view-ra.

 10. Alex

  A pentek (csutortoki elozetes nelkul) 8,5%-al volt az elso resz alatt, a vasarnap 11,5%-al. Ezzel a ket esessel szamolva 6-8 millioval kevesebb a szombat. Raadasul azert ne tegyunk mar ugy, hogy aki szombaton nem tudott elmenni a filmre azok egy komoly resze nem penteken vagy vasarnap nezte meg. A hetfoi es az elozetes keddi adatok alapjan megnagyobb mar a kulonbseg az elso reszhez kepest (tobb mint 25%-al kevesebb).

 11. VanillaSky

  Mi a különbség? Az egyikben autókkal döntenek romba toronyházakat és pár anttálentum mond nagyokat a kamerába, a másikban meg különböző műanyag maskarába bújt emberek teszik ugyanazt.

  talám az a különbség hogy az egyik akció film a másik meg sci-fi, a scifiben lehetnek oylan dolgok amik a valóságban lehetetlenek, jó akció filmekben többségében is van bőven olyan ami az, de a fast and furious sorozat sok ilyennel büszkélkedhet, az első rész meg a tokyo drift még ugy ahogy lenyelhető dolgokkal dolgozott, de amikor már két autoval huztak végig egy autopályán egy bank páncélszekrényét, na azóta nem nézek fast and furioust és huznak fel az ilyen hüyle kérdések ami után még saját magadnak meg is váalszoltad….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.