Jöhet a John Wick 2

A Lionsgate hivatalosan is bejelentette, hogy kérik a John Wick folytatását. Szerencsére nem alsó polcos anyag lesz, mindenki visszatér aki számít, és hát egész jó világot építettek Wick köré, így talán van még kibontani való egy második részben. Szóval Keanu Reeves természetesen, a rendező duó: David Leitch és Chad Stahelskina meg a forgatókönyvíró Derek Kolstad hozza össze ezt is.

human
írta
2015. 05. 05. 03:09
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Jöhet a John Wick 2” bejegyzéshez

 1. Ha tudják hozni azt a dinamikát amit az első részben, akkor nagyon várós kis film lesz.

 2. Most a cicája következik… No offense, mert nagyon is tetszett. De ismerek olyat aki pont amiatt nem nézte meg, mert, hogy a kis kutya. :( :)

 3. valóban, apró húzásokkal, infókkal, és ügyes megoldásokkal sikerült egy olyan izgalmas akcióvilágot teremteni, ahol egy ilyen karakter simán elfér – ügyes önirónia, kreativitás és humor kérdése az egész. ha ezek maradnak, akkor fun lesz a második is, jöhet guilty pleasure-nek.

 4. Én vagyok az egyetlen aki szerint ez a film borzasztó?

  Kritikák is dicsérték stb….,de hát annyira sz.r volt..

  persze ez is csak “1 bosszú film” ,de nekem ez nem jött be.

  pl Ami mukodott az elrabolva 1. részében (nagyon is)

  a többi részben már csak 1 halovány másolata volt, (de ez csak én véleményem :-)

 5. Gyula : a sztorival nem erőltették meg magukat, és a karakterek se voltak kidolgozva ( unalmas orosz gengszterek ), de legalább akciójelenetek mentek az elejétől a végéig, nem szarakodtak, hanem mindenki ölte egymást ezerrel, ez az ami manapság hiányzik, nem volt benne sok felesleges sírás, csak a bunyók

 6. Gyula, nem vagy egyedül szerintem is egy rossz film. Velem nem tudta elhitetni Keanu, hogy ő egy gyilkológép, akitől be kéne szarni. Kicsit mintha önmaga paródiája lett volna. Pedig aztán a Mátrixban, vagy mondjuk a Constantineban előadta már a “nagymenőt” teljesen hitelesen. Itt mintha ő se hitte volna el magáról, amit hoznia kellett volna. Vagy csak simán nem volt kedve színészkedni. Na mindegy, a sztori is nagyon halovány volt.

  Valahogy a 90-es évek vége óta nem nagyon tudnak akciófilmet csinálni. Fegyencjárat, Con-Air, Szikla, Ál/arc és még lehetne folytatni a sort.. Utóbbi tíz évből most hirtelen nem nagyon tudok olyat mondani , ami emlékezetes. Ez a John Wick is inkább a B vonalat erősíti.

 7. Oké azért közben a Bourne trilógia(!) beugrott, mint minőségi darab.

 8. Balázs : nézd meg a Raid 1-2 t , kibaszott jó verekedések vannak mindkét részben

 9. zsoltiabéka, az első részét láttam , oké jó verekedések voltak benne, de nekem ez nagyon kevés volt. Rá is néztem 4 pontot kapott :D de azért köszi

 10. Balázs : jó van má, nem lehet minden tökéletes, amúgy tudom mire gondolsz, hiányzik a humor és felnőtt karakterek, én is a 48 órát néztem a napokban, de ez van na, én sajnos nem vagyok rendező, azért akadnak jó filmek, depisek ne legyünk, panaszkodás meg nem tesz jót senkinek

 11. Balázs: ilyen sztorival őks em hitték, hoyg A film (mint a Bourne), ellenben amit az akciójelenetek rendezésével műveltek, az a mostnai világban zseniális.

 12. Éjszakai hajsza?

  Az is hasonló kategóriájú, azt szerintem nagyon eltalaltak *ismét Liam Neeso & ED HArris )

  Vagy a Rohanás Dwaynw Johsonnal?

  Itt a sztorik is rendben voltak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.