Arnold, Louis CK Zsaru, Martin Freeman is háborúzik, megvan az It gonosza, ki rendezi Pókembert

Az alábbi úriemberek közül kerülhet ki az új Pókember rendezője: Jonathan Levine (Warm Bodies, 50/50); Ted Melfi (St. Vincent); Jason Moore (Pitch Perfect); John Francis Daley and Jonathan M. Goldstein (Vacation); Jared Hess (Napoleon Dynamite).

Will Poulter (az erős parasztgyerek a Maze Runnerből) fogja alakítani Pennywise-t az új It feldolgozásban. A rendező ugye Cary Fukunaga (Trude Detective 1. évad).

Martin Freeman (Hobbit, Sherlock) is szerepelni fog a Captain America: Civil Warban.

Louis C.K. írja és rendezi az I’m a Cop című filmet, sőt, még a főszerepet is magára osztotta. Egy depressziós önkéntes zsaruról (polgárőr?) szól, aki eldönti, hogy igazi zsaru lesz.

Tom Hanks után most Arnold Schwarzenegger veszi át az eddigi filmográfiáját a Late Late Showban. Videó a tovább mögött.

Később azt is elárulta, hogy a sajátjai közül a kedvenc filmje az Ovizsaru, mert végre komédiát csinálhatott akkoriban.

13 hozzászólás a “Arnold, Louis CK Zsaru, Martin Freeman is háborúzik, megvan az It gonosza, ki rendezi Pókembert” bejegyzéshez

 1. tényleg lassan az az érzése az embernek, hogy következetesen akarják kinyírni a Spiderman franchise-t…csak ha ennyire piacképes (volt?), akkor ez kinek jó?! ezek közül Levine az, akiben első ránézésre lenne potenciál (aztán ki tudja a többiből mi lesz), de ugyanakkor pl. Trank is szenvedett a hírek szerint az FF4-gyel a rutintalanság miatt, pedig őt hype-olták rendesen…szóval felfoghatatlan miért kezdő rendezőket akarnak besorozni. irányíthatóak biztos, de ugyanakkor meg Webbre is rászakadt az egész, aztán mennyire megérte az is..

  ráadásul az Enders Game-es gyerek állítólag a legnagyobb esélyes a szerepre…aztán az ember még hitt a Marvelben, hogy feltámasztják Spidey-t.

 2. Will Poulter (az erős parasztgyerek a Maze Runnerből) fogja alakítani Pennywise-t az új It feldolgozásban.
  Le is mondtam a filmről,vicc ez má…………..

 3. Ah, az Ovizsaruval lehet engem kikergetni a világból. Nem a filmmel van bajom, hanem a szinkronhangokkal, ami semmivel sem rosszabb mint akármelyik másik filmben, de egyszerűen gyűlölöm :) No.1. megmagyarázhatatlan dolog az életembe.

  Schwarzeneggernek meg +1 az öniróniáért

 4. Ha ez lenne a legnagyobb baj a hírekkel a film felől….egy maszk mögött nem látod az arcát, és biztos nem véletlenül kapta a szerepet.
  A legnagyobb probléma szerintem az, hogy átrakták az idősíkokat 1958-84-ről 1980-as évek közepe-vége-2010 utáni kombinációra.

  Ezzel eltűnik a Rock and Roll körüli dialógusok mindegyike, a mozifilmek amik akkoriban játszódtak, az akkori élet és világ minden vonatkozása, megváltozik a ruházat, a városkép, a világkép…minden ami oly fontos és jelentős a könyvben e téren.

  Ráadásul neveket akarnak megváltoztatni. Minek? Mi a francnak kell neveket lecserélni, annak mi értelme és haszna van, mit akadályoz a forgatáson vagy mennyire befolyásolja a film elkészülését?

  Az Arnold-os videó nagyon jó :)

 5. 22-23 évesen kicsit tényleg furcsa bohócnak, na mindegy

  Spiderman Jared Hassel viszont nagy poén lenne, egy igazi lúzer spidey akin a ruha se áll jól :)

 6. Várjuk ki a végét, Benedict cumberbatch se volt benne az utolsó körben, amikor Stranget castingolták, legalábbis a hírek szerint. Szerintem itt már rég eldőlt, hogy ki lesz Spidey, akárcsak Strangnél csak húzzák az időt a felfedésével.

  Azt hittem már nem lepődök meg semmin, erre Martin Freeman is bekerült a Cap3 filmbe. Ráadásul konkrétan bárki lehet belőle, Freeman egyaránt bizonyított komédia és dráma terén is.
  Mivel legutóbb a Fargoban tündökölt egy morálisan romlott karakterként most úgy tippelem, hogy a rosszfiú lesz.

 7. kisaaame: Azt megnézném, ahogy agyonrúgja a Kapitányt :D

  Pókember meg szerintem is már el van döntve. A hónapban indul a forgatás és ő is szerepet fog kapni, szóval már biztos van kivel számolniuk.

 8. Még mindig inkább ő ezerszer,a legrosszabb napokban mint,a napfénynél megvillanó-csillanó vámpírfiuk,és rohadt jol néz ki terminatorként,hát összekapta magát,és drukkolok a filmjének,sokan már temetik,de szerintem lesz itt még meglepetés a filmnél,én bizom benne.

  tisztelettel-más véleménye iránt.

 9. Valahol még mindig nehezemre esik feldolgozni, hogy megint új spidey, kriminálisan balfaszok

 10. A Cap 3 Martin Freemannel és Daniel Brühl-lel így az univerzum (és nem csak a Marvel Univerzum) legepicebb filmje lesz <3

 11. Martin Freeman és Benedict Cumberbatch kézenfogva huzzák egymást a movie franchiseokba?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.