28 hozzászólás a “Rá is pörögtem a filmre” bejegyzéshez

 1. ez valami egész szándékos koncepció lehet, hogy minél érdektelenebbnek próbálják feltüntetni a filmet.

  lehet kötöttek egy fogadást vmelyik halivudi yachtpartin a nagykutyák, hogy így is kaszálni fog-e.

 2. ezt a filmet még mindig nem hiszem el, az egészről, és minden csatolt részéről üvölt valami B-filmes hangulat, de a rosszabb fajtából. szóval FF > Ant-Man :D:D:D

 3. Nem rossz kis szereplő gárda ez, én biztos elmegyek rá. Még akár jól is elsülhet.

 4. nincs buzz, sem érdeklődés…szerintem csont nélkül az eddigi legkevesebbet hozó Marvel film lesz, alig 100M felett, de a nemzetközi bevétel majd megmenteni. gondolom szándékosan jönnek majd az olcsóbb side-projektek háborúba vihető, de relatíve korán feláldozható figurákkal (aztán ha kell majd más felveszi a ruhát stbstb), egy hasonló kaliberű film profitját meg megtermeli és mégsem zsebből forgatják vissza.

 5. hát ez a poszter tényleg nem valami jó, pedig én egyáltalán nem vagyok poszter fanyalgó, de ez nem jött össze…..de egyébként én nagyon várom a filmet, mert nekem a 2. trailer (az utolsó) nagyon tetszett, csak azt vettem észre, hogy itt csak összemegy, de ha jól tudom eredetileg óriássá is tud változni, vagy az későbbi fejlesztés lesz? na mind1, nekem várós a film, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle….

 6. Szándékosan nem csigázzák az érdeklődést? Hogy ne legyen elvárás?Így nem fog sokat hozni a film. Viszont ettől függetlenül még alakulhat jól.

 7. Halleluja, végre nem egy narancs-kék sz.a.r… Pedig a Marvelnél szeretik, nekem nézhetetlen lett az új avengers, minden narancs-kék volt.

 8. mi ellen fog menni? ha még valami nagy ellenfele is lesz akkor ez tényleg könnyen lehet bukta is. sehol nem látok nagy érdeklődést.

 9. Szerintem 1000%-kal jobban eladta volna a filmet, ha mondjuk egy olyan posztert dobnak ki, amin az öt centis Ant-man épp megpróbál bemászni Evangeline Lilly szoknyája alá. Az legalább érdekesebb is lenne. : D

 10. Azok a fejek… főleg a jobb alsóba, geci, mint valami argentín szappanopera, hát ez elég wtf minőség.

 11. Ez tényleg kritikán aluli egy szar rakás poszter, persze magát filmet várom, mint összes comic cuccot

 12. nincsenek nagy elvárások,de most ultron előtt nagyvásznon lenyomták az előzetest,és úgy egészen bejött
  (nah meg a star wars új előzetest is,az meg olyan gyönyörű volt 3dben, hogy bekönnyeztem)

 13. Pena? WTF? Pena??? Jézusom, a Marvelnél ki volt az a *beeeeep* aki őt becastingolta?

 14. pocok: a kappa iróniát/szarkazmust takar…

  amikor felmerült a hír, h készítik ezt a filmet már akkor a fejemet fogtam, h: JAJJJJ!!! :O

  (most meg a black widow miatt JAJJJJ!!!-olok! :D)

  de azt mondom kap egy esélyt… hátha jó lesz a sztori! ;)

 15. Ez mar az official one-sheet, ami a moziban is lógni fog. Ezek azért nem túl fantaziadusak, mert annyi a dolguk, hogy eladják a filmet, vagyis a casual viewernek készültek. Ebben az esetben pedig az a lényeg hogy minek tobb infót tartalmazzon a kép. Reklám az egesz.

 16. Ez a hangyaember kb. olyan hülye ötlet, mint filmet csinálni egy beszélő mosómedve, egy alig beszélő ketrecharcos, és egy beszédképtelen faember főszereplésével…

 17. Szerintem annyira képtelen az egész, hogy végül tuti valami mocskosul jó sül ki belőle. Amúgy én komolyan azt hittem tök sokáig, hogy ez csak valami vicc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.