13 hozzászólás a “Deadpool és az anyák napja” bejegyzéshez

  1. Imádom ezt a reklámkampányt :D Az egésznek van egy mémgyártós hangulata, ami az internet korában szerintem több mint előnyös.

  2. bigidzsöpen tudom ajánlani a Deadpool számítógépes játékot, még ha nem is szoktál játszani ilyenekkel :) és akkor megérted

  3. Kicsit úgy néz ki, mint az Arc Nélküli Manus. :) A nővért is térben jobbra vagy balra rakhatták volna, mert így úgy néz ki, mintha a saját lábai mellett állna. :P

  4. Mardred: pokember is az. Humoros meg csodalatos is. Remélem a filmben tényleg vicces lesz. En nem hallottam rola nagy sztorikat, pedig az alap hősőket siman ismerem. Csak tudom, h van kb. Mondjuk nekem a zöld lámpás (film) is uj volt. Nem is neztem meg.. Azt, h egyedi ugy ertsem mint Rozsomak vagy Okoska? :)

  5. Pedig a Zöld Lámpás elég alap és régi karakter, 1940-ben jelent meg először (mindössze két évvel Superman, és eggyel Batman után).

  6. bigidzsöpen: Benne nem az az extra, hogy vicces, hanem hogy amiért vicces. Ő tisztában van vele, hogy egy képregénykarakter és ebből csinál poént megállás nélkül.

  7. a reynolds féle humortól valahogy mindig eszembe jut a penge 3 című vödör szar.
    remélem ebben azért jobb lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.