Folytatódik a Genisys elcseszett kampánya

Most nem a betont lövik, hanem izé, nézzétek már meg az új posztereket. Természetesen spoileres van közöttük, aki nem nézte meg hosszú előzetest, az ne menjen a tovább mögé, neki csak Clarke jut.
50 hozzászólás a “Folytatódik a Genisys elcseszett kampánya” bejegyzéshez

 1. Vajon hány kiló lehet egy terminátor koponya? Az első kép alapján másfél sincs, ha így képes megtartani. Vagy mágneses ujjai vannak a hölgynek?

 2. Biztos nehéz, emlékszem a 3. részre (bár az kicsit belerondít a lore-ba) amikor az állatkórházas balhé után a t 800-at 2 tűzoltó meg sem tudta mozdítani! Bár lehet hogy Sarah Connor is egy terminátor azért van emberfeletti ereje. Ezt a trailer is megerősíti amikor egy desert eagle-el félkézzel lő és nem törik el a csuklója csöppségemnek.

 3. Szerintem nagyot ütött volna, ha film közben jövünk rá. Hogy lehet így elb*szni ezt?

 4. Mint anno a Salvationnél… ott is jól ellőtték előre, hogy Marcus Wright nem teljesen ember, pedig sokkal jobb lett volna a filmből rájönni…

 5. Most srsly…Clarke-nak megdobták képen a mellét hátha ez javít valamit? Komolyan ez már Asylum szint ami itt megy. Ki adott erre egyáltalán pénzt hogy megcsinálják ezt a filmet???? Meg kérdés…van t-1000 meg 3000…hol a 2000? :D:D FAIL

 6. Nem tartom rossz színésznek Clarke-ot (kiemelkedőnek sem láttam eddig), de tartok tőle, hogy ezzel a filmmel szegény le is fogja írni a karrierjét.

 7. minimális szinten még mindig bízom a filmben,a sztorija hátha jó lesz.
  nekem tetszik az időutazás dolog, meg a több síkon mozgó történet..

  de egyelőre úgy tűnik Jay hozza magával a megszokott minőséget. ez a csávó lesz a frencsájsz kinyíró színész ? :P

  vannak ilyen helyzetek az életben :)
  régebben újságírtam és valahányszor elmentem egy laphoz, az rá pár hónapra megszűnt. kb hatot nyírtam ki :)

 8. mintha egy pc-s játékhoz készültek volna, vagy egy nagyon olcsó tv-s sorozathoz

 9. Első kép szánalom a köbön. Teljesen kifejezéstelen (kicsit mosolygós?) arc. Szétphotoshoppolt mell és bőr. Mintha most jött volna ki a sminkszobából, holott elméletileg most lőtt szét egy terminátort. A háttér meg annyira elüt tőle, mintha én tettem volna mögé paint-tel.

 10. hihetetlen, hogy lesznek emberek akik ezért pénzt adnak és moziban akarják nézni

 11. ez már direkt ilyen gagyi kampány szerintem, nem hiszem el hogy 2015-ben ilyen szemét munkákat csinálnak amerikában.

 12. Birom,hogy állandó jelleggel egy még besem mutatott filmet kel lehuzni,most nem elég 1szer lehuzni a filmet.Jó lesz ez.

 13. Meg kell hagyni, valóban a plakátok nem a legjobbak, bár nekem 1-2 tetszik ezek közül. De most komolyan, egy filmet ne a reklámkampánya miatt írjunk már le… Nem a reklám felelősök csinálták a filmet. Lehet ez még jó, sőt, trailer alapján nekem tetszik. Nyilván ők sem teljesen hülyék, hallják és olvassák a sok negatívumot, és bőven van idejük még csiszolgatni a CGI-on is. Mert valóban, helyenként az hagy magában kivetnivalót. De a sztori szerintem király. A John-os fordulat pedig szerintem nagyon király, végre az eddigi hős, az emberiség utolsó reménye lesz a bad ass guy. Ugyanakkor amit fentebb is írtak, simán el tudom képzelni, hogy akár Sarah is terminator, vagy lesz egy az ő külsejében feltűnő terminator, akár egy T-X, ami ugye antiterminator terminator. Plusz a Matt gyerekről valóban semmit nem tudunk. Simán lehet, hogy direkt ellőtték a John-poént, hogy aztán mindenki leesett állal jöjjön ki a moziból, hogy mennyire félre lettünk vezetve.

 14. Ok ez a terminator fej többszáz kiló ja baromság,mint ahogy időutazni is az,no és amugy a t1 ben is lehetne rengeteg hülyeséget felsorolni,mikor üldözéses jelenet végén ,megsérült a terminátor keze szeme,mért hagyta abba az üldözést,megijedt a rendőröktöl?!

 15. “De most komolyan, egy filmet ne a reklámkampánya miatt írjunk már le… Nem a reklám felelősök csinálták a filmet.”

  DE most komolyan, ennyi év után képtelenség felfogni, hogy annyi reklámkampány láttam, és utána a filmet, hogy meg tudom nagyjából ítélni? nagyon nagyon kevés kivétel van, ahol nem lőhető be a reklámkampány végére a film minősége pontosan. Remélem a Terminátor ilyen lesz, és jól fogunk szórakozni rajta.

  És a Sarah kinézetű Terminator dolgot nem értem, simán lehet, hogy lesz ilyen jelenet, na de az semmi extra. A John fordulatban az a kemény, hogy az igazi olvadt be a rendszerbe, na meg az durva, hogy ezt már most tudjuk, mert a producerek sem bíznak a filmjükben…

 16. Bezzeg az evendzsersz a követhetetlen csitt csatt dirr durr mindent romboljunk le magunk körül akciójeleneteivel az ejj de tyű de fasza…

 17. WTF, most Clarke-nak komolyan PhotoShoppal bővítettek a mellméretén? Ezt baromi gáz!

 18. mrp: öö, nálam 6/10 a film, talán 7 max, szóval nem tudom az a PONT PONT PONT mire vezethető vissza. Nem meglepő módon, pont ennyire tippeltem volna a reklámok közben is a filmet, jól kidolgozott közepesnek (twitteren pont az akciójeleneteit húztam le). Most direkt visszanéztem 2 oldalnyi Avengers posztot és sehol sem csöppentem el az írásomban iránta, de akkor is korrektebb marketingje volt, mint a Terminatornak.

  Ha már támadni akartok, mert személyesen sértve érzitek magatokat, mivel szerintem ezt a filmet valószínűleg elszúrták, akkor legalább minimális erőt öljetek bele.

 19. Off
  human várjuk a kritikát az age of ultronról,kíváncsi vagyok ki unta magát halálra a filmen rajtam kívül :D

 20. Ez az emiliklárk egyre jobb sunci lesz :) Meg a melle is egyre nagyobb! A film meg egyre szánalmasabb :D

 21. Szerintem Matt Smith jelenetei egyébként a vágószoba padlóján végezték… szval nem, tőle sem várom a film megmentését. És ez a reklámkampány nagyon gáz.

 22. nem hiszem el hogy csak ennyi Terminator verzió van .

  hol maradnak a T 1010, T2055, T3310, T6610 TGalaxy modellek :)

 23. Nem kicsit növelték Clarke kisasszony mellméretét, ezt a vak is látja.
  Lehet, hogy ez is csak a régebbi terminátor filmekből ellopott ötlet (olcsóbb változata), biztosan emlékeznek még egy páran erre a jelenetre:
  Terminator 3 Breast expansion.

 24. Most nézem amúgy, Matt Smith karaktere az IMDb szerint Tim… Aki nem tudná, a T2-ben ő volt Johnnak az a vörös hajú cimborája. Szóval valóban, tőle sem kell várni a film megmentését. Részemről szerintem nem is kell megmenteni, mert én eddig jónak érzem! :)

 25. lehet hogy csak siman push-up melltartot hord emilia :) de ettol fuggetlenul is csinos a holgy

 26. Ha a filmen is ekkora csöcsei lesznek megnézem a moziban! Eskü! A többi nem érdekel :D

 27. Ez már ígyis úgyis baromság lessz….t3000…omg Még egy bőr lehúzása….a skynetnek minden részről részre lesz egy végső legszuperebb terminatorja…De persze az öreg swarci mindel felveszi majd a versenyt xd. Lement a színvonal. Nem várok sokat ettől a filmtől, ink azt h bejelentsék megondoltuk magunkat, a kész filmet tűzre dobtuk.

 28. Amúgy valaki árulja már el, hogy mit keres Emily Clarke kezében egy terminator fej? Tudtommal a filmben egy T-1000-es és a fia lesz az ellenség. Már a legelső plakáton sem értettem, amikor áll a Chocapic mező közepén és szorongat egy koponyát.

 29. Az az első fiatal swarci t800 feje lesz, vagy csak pózolási kellék…egyébként ha súlytalan műanyag koponya lenne, akorbaz egész terminatort fellökné egy szellő.

 30. Nekem bejött a trailer alapján, szerintem simán jó is lehet majd, de az állóképekben nincs otthon a marketinges brigád…
  Terminator súlya témához: Nem titánból vannak? Az pedig igen könnyű fém. A T3-ban ez talán egy hiba, hogy meg sem bírták mozdítani.

 31. human:

  Szerintem mrp nem neked szánta hanem a sok fanyalgónak.

  Egyébként szerintem igaza van, a nyolcszázadik szuperhősös film agyon van nyálazva aztán mi van benne: jön egy gonosz akit legyaknak és a film előrehaladtál egyre nagyobb a pusztítás mértéke. A végén egész városok semmisülnek meg szinte.
  Ebben a filmben már a trailer alapján több az ötlet mint az elmúlt 5 év szuperhősös filmjeiben összesen. Én ezt tisztelem és megnézem majd moziban.

 32. Mi az, hogy hol a T-2000???
  http://www.sarahconnorfans.com/page/T-2000

  Amúgy meg én is azt a vonalat erősítem, hogy a marketingből max tippelni lehet a film minőségére, de aki azt mondja, hogy 100%-ra tudja egy plakátból, hogy milyen lesz a film, az csak műmájer.

  Az Avengers 2 meg kurva jó volt, akárki akármit mond! Ezt meg én tudom 100%-ra! :D

 33. Én is azon a véleményen vagyok, hogy jó lesz ez a film.
  Főleg, hogy Schwarzenegger van benne. Nekem ennyi elég is.
  Egyébként kíváncsi lennék a sok fanyalgó életkorára, nem hiszem, hogy a 30-40 es generációhoz tartoznak. Mi akkor voltunk kölkök, amikor ezek az emberek (Schwarzi, Sly) számítottak. Na most, ha jön egy T film, amiben Arnold játszik, akkor az alpból nem fikázandó, mégha a promó képek nem a legjobbak.

  Személy szerint nincs bajom a szuperhős filmekkel sem, de azért az hozzá tartozik a dologhoz, hogy egyben, mármint egy hózóra nem nagyon tudom végignézni egyiket sem, vagy belealszom, vagy egyszerűen gyerekesnek érzem.

  Ez a Terminator kicsit visszahozza a régi időket, csak modern technikával.

  Nálam moziban nézős lesz, aztán meg BD-n megvevős.

 34. A t800 váza megerősített hiperacél. A t600 szériához használtak titániumot, ezáltal a t800 20% könnyebb és 40% al erősebb típus lett. Valamint továbbfejlesztett, cput kapott, iletve a korábbi gumiborítást felváltotta, az emberi szövethez hasonló megtévesztő borítás. Így a t800 lett a skynet első legsikeresebb beszivárgó megsemmisítő modellje.
  Ha a trailerben látott idióta swarci vigyorra gondolok, és tudjuk gyerek kora óta neveli conort, de mosolyogni még nem tanult meg 20 év alatt, csak grimaszolni, akkor megkérdőjelezhető, az előbbi állítás. A terminator széria a második résszel befejezettnek tekintendő. Ezek csak bőrlehúzások, és hullagyalázások. Nem beszélve a vér nélküli borításáról,ami szintén gumi benyomást selytet. Mű film, mű emberektől, mű embereknek. Kár érte.

 35. Jah és a terminator 3 ban nem t800 volt hanem t850es. Itt viszont ismét t800ként van feltüntetve. A két modell között lényeges különbségek vannak.
  A t850 szériában megjelenik a hidrogén meghajtású cella, bár a t4 ben is így hivatkoznak a t800 üzemanyag cellájára ami téves. A t800 úgynevezett kompakt nukleáris irídium cellákal működtek, az új meghajtás nagyobb teljesítményt és hosszabb életartamot garantált a fejlesztett modell esetében.
  A t850 több hidraulikai elemet és szervómotort tartalmaz, így sebessége és erelye is megnövekedett. A váz anyaga továbbra is hiperacél felhasználásával készült amit még tovább fokoztak. Ezáltal súlya is 200 kilóra növekedett.
  A t850 adatbázisát sokkal több információval látták el mint az alaptípust. Fejletebb emberi viselkedés, kibővített érzelmi elemekkel is ellátták.

 36. Clash

  A Műszakin tanultál robotika szakon, vagy csak valami unofficial rajongói oldalról gyűjtötted az infókat?

 37. Degáz a Schwarzi-s kép. A sátorvason van az ujja, de épp lő a fegyverrel…Anyám.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.