Heti wtf remake: The Fugitive (A szökevény)

A Warner végtelen okosságában úgy döntött, hogy kell nekik egy Szökevény-reboot. A 93-as film producereivel karöltve fel is fogadták Christina Hodsont (The Eden Project, Shut In), hogy írja meg nekik a forgatókönyvet hozzá. Még nem sok mindent tudni ezen kívül, hogy Ford benne lesz-e meg ilyenek, de igazából nem is akarok többet hallani róla, azt szeretném, hogy ez az ötlet elhaljon. Persze a stúdió válasza:

12 hozzászólás a “Heti wtf remake: The Fugitive (A szökevény)” bejegyzéshez

 1. Ha még tele lenne elavult trükkökkel és egyebekkel, hogy kellene az új CGI és egyebek, de egy ún. krimit rebootolni….

 2. ezt végképp nem értem. miért wtf, hogy egy alapból feldolgozásfilmnek, aminek még egy random folytatás és egy sorozatos feldolgozása is van, készül egy újabb feldolgozása.

  ha egy fugutive lenne, akkor érteném, de már van három (plusz egy), akkor miért meglepő, hogy lesz még egy?

 3. Nekem van egy olyan teóriám, hogy amikor ilyen teljesen felesleges reboot/remake hírek jönnek az csak azért van, hogy az azokhoz lekötött embereknek lehessen valamit a papírra írni és lehetőleg a konkurens csatorna ne bírja azonnal kimatekozni, hogy mi lehet a másik terve. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy akik ekkora dellákról döntenek azok komolyan gondolnak ilyen fokú f@szságokat egy olyan környezetben, ahol általában csak egyszer lehet hibázni.

 4. Csatorna alatt persze stúdiót értek, csak még nem tértem magamhoz teljesen.

 5. Múltkor adták a tv-ben megint, szakadtam végig a röhögéstől mennyire rossz. Tommy Lee Jones gyakorlatilag akkor is üvölt valakivel, ha suttog. Hihetetlen számomra, hogy azért az alakításért ő kapta meg az Oscart, és nem a Dicaprio a Gilbert Grape-ért.

 6. Azért durva, hogy amikor ezt bemutatták, egy héten jött ki a
  Jurassic Park
  Gilbert Grape
  A szökevény
  (legalábbis ha jól vélek, akkor ilyet olvastam)… manapság meg fél évvel eltolnak egy bemutatót hogy menekítsék a halálzónából, ha erősebbnek hitt film is akkora jelenti be magát…

  Azért azt megnézném, ha Harrison Ford játszaná a kampóskezűt :D

 7. Sztornó, utánanéztem, és nagyon nem… (akkor mivel keverhettem…)
  Minden esetre nem tudom, hogy mit kéne változtatni rajta, egy sima újrázásnak nincs sok értelme, modern korba helyezés pedig… hát… inkább megnézem mégegyszer :)
  (és bocsi a floodért)

 8. Ezt az ötletet inkább sorozatban kellene megint megvalósítani, remek az alapsztori és sok mindennel fel lehet pumpálni ám. (a Prison Break a 2. évadjától is ugyanezt a sémát követte, általában egész jól, csak a sok félrevezetés volt már zavaró és kiszámítható olykor-olykor.)

 9. Az eredetije egy negy evadot megert hatvanas evekbeli sorozat, az osszes resz fent van a youtube-on, de 2000 korul is keszitett a wb egy szeriat belole, amely egy evados lett csak es egy jo nagy cliffel zarult sajnos.

 10. Miért, ó miért? Ezen szerintem pont semmit nem lehet aktualizálni. Annyira nem függ a kortól amiben játszódik, simán nézhető ma is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.