15 hozzászólás a “Into the Grizzly Maze-előzetes: az intelligens grizzly medve vs. emberek” bejegyzéshez

 1. Egynek jó volt, kevés az ilyen macis/krokis/cápás film, ahol élő állattal, trükkökkel és nem cgi-vel dolgoznak. Külön tetszett, hogy nem csak 1-2 “baleset” történt és azok is jól meg voltak csinálva, fröcsögött a kecsap. A színészek semmi extrát nem hoztak, meg a sztorit is láthattuk már ezerszer.

 2. Pár hete láttam, egész korrekt iparosmunka, van vér meg belsőség rendesen, szép a táj, jók a nők, van halál rendesen…..1x nézős, nem kell sokat várni tőle, de a téma kedvelőinek tetszeni fog :)

 3. Adom az előzőek véleményét. Mindenképpen értékelendő, hogy CGI helyett az idomárt részesítették előnyben. Sablon film a műfaj kedvelőinek, semmi több.

 4. venefius: bár látszott valami más téma is, de akkor eléggé átverős előzetes, nem?

 5. imdb 5.2 arra sem érdemes, hogy letöltsem. Amúgy nem rég láttam a Backcountryt, annál jobb szerintetek? az nem volt olyan rossz

 6. amúgy bírom az ilyen beszólásokat “jók a csajok hö” és elképzelem ahogy csettint egyet az ostorával.

  Egyrészt ami nem pornó abban nem számít hogy néznek ki a szereplők, másrészt meg nem is tudnék mondani olyan filmet amibe nincs legalább egy jó dögös muff, az ilyen “horrorokat” meg pláne cicababákkal adják el

 7. Egy MegaShark vs GiantOctopus féle, oscar gyanús mesterműnek tűnik. És bár a poszter nem rossz (a Terminator Genesys készítői is tanulhatnának belőle), számomra esélytelen a film.

 8. @rhocco

  “Egyrészt ami nem pornó abban nem számít hogy néznek ki a szereplők” Nomen est omen.

  Ne hagyd, hogy az imdb pontszámok átverjenek én egyenlőre többször jártam úgy hogy lepontozott film jónak bizonyult a széthypeolton meg elaludtam. Ha elalszok egy filmen annál nincs lentebb nálam. A mátrix 3-nak azóta sem tudom a végét, pedig 3-szor kezdtem bele a HBO-n anno.

 9. A Backcountryt végig feszült film és csak az utolsó 10 percben van érdemi történés, szinte az egész film a 2 szereplőről szól. Ebben viszont a maci folyamatosan Jézsön Vorhízt játszik és folyamatosan azon van, hogy csökkenjen az emberi populáció száma. Aki szereti, ha nem csak 1-2 ember pampul meg a természet által, hanem viszonylag sok, annak ajánlom.

 10. “Smarter tan the average bear.” Vegre a Yogi maci is megkapta a darkos rebootot. Hol van Bubu?

 11. 1. human: Igen, ez a rész átverős, de így biztos jobban eladja a filmet, mintha a családi veszekedésekre és drámákra vagy a süketnéma lány erdőjárására koncentrálna a bemutató :)

  2. rhocco: Egyrészt nem beszólás volt mert akkor annyit írtam volna, hogy például “jók a pinák, sunáznám mindet” majd post comment…..ehelyett írtam egy véleményt, szerepelt benne sok minden más is, a nőket épphogy megemlítettem, ahogy a tájat is. Tényleg, abba miért nem kötsz bele? Másrészt nem volt sem “csajok” sem “hö”…

  3. Dracul: ez mellément. Itt idomárok, maszkmesterek és sminkesek dolgoztak egy valós erdőben és nem elbaszott CGI-robot-gumi szörnyek vannak odahányva :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.