53 hozzászólás a “Asa Butterfield lesz Pókember?” bejegyzéshez

 1. Tudom, hogy ez spekuláció, de Redditen is tett egy megjegyzést, amivel közvetetten erre lehetne gondolni, aztán törölte a kommentjeit, szóval… Meglátjuk. Legalább tud színészkedni.

 2. Remélem nem ő lesz! Ovisoknak készül vagy mi? :D
  Garfield-ot még vissza fogják sírni az emberek de nagyon.
  Attól a mert a film nem lett annyira sikeres még ő volt a legjobb Póki.

 3. DarkEagle:

  18 éves a csávó. Az életkorral nincs baj.
  Egyébként Garfield valóban sokkal jobb volt, mint a bágyadtarcú.

 4. Garfield tökéletes Peter Parker és Spiderman volt. Nagy kár h nem született meg a Sony-s egyezség még az Amazing reboot előtt :/

 5. A másik esélyes elvileg Tom Holland ha minden igaz. Ha közte és Asa között kellene döntenem, inkább az előbbi, mert számomra ez a vizenyős szemű srác lehet akármilyen jó színész is nem egy Peter Parker.

 6. urbi: imdb készülő filmekre nem a legjobb, ott volt az is anno, hogy Samuel L Jackson szerepelni fog a Lost 2. évadjában, és hasonló blődségek, csak mert valaki felvitte.

 7. vicces, hogy régen a Pókember volt a kedvenc képregény hősöm, és még most is bírom… de egyszerűen annyira nem érdekel már filmen a karakter.

  aztán ha véletlen jó lesz, akkor örülök majd biztos. de egyáltalán nem számítok semmi extrára, főleg, hogy megint a tiniket célozzák meg vele.

  az a minden film egy gimnáziumi évet felölelő baromság borzalmasan hangzik. Semmilyen szinten nem várom a különálló Pókfej filmeket.

  főleg, hogy sztm a civil war-ban alapvetően dramaturgiai elem, hogy Peter már felnőtt (SPOILER) házas Mary Jane-nel stb..
  A Front Line az egyik kedvenc sorozatom a Civil War-ból, de egyszerűen nem tudom, hogyan lehet beleilleszteni egy tinédzser Pókembert egy ilyen komoly sztoriba. Nem hiszem, hogy fiatal fejjel meghozna olyan döntéseket, mint ami a képregényben van.

  huh, mennyire várom már a Civil Wart, remélem nem cseszik el. Az egyik legjobb comicbook film lehetősége van a sztoriban.

 8. tomek: Black Panther lesz a “Pókember” karakter a Civil Warban, máshogy hozzák be Parkert a képbe a filmekben.

 9. Pókember nem gimnazista amúgy?
  Vagy a mostani ilyen alsó tagozatos általános iskolás lesz?
  Mindenesetre irritáló arca van ennek a gyereknek.

 10. az ender’s game-nél folyton azon agyaltam, hogy mennyivel jobb film lenne, ha nem ez a srác játszotta volna a főszerepet (illetve Ford karakterét is más kapja), de ettől függetlenül nagyon várom, mert végülis láthatjuk a pókembert a bosszúállókkal egy filmben. bízom benne, hogy több spider-man jelenet lesz, mint peter parker, hiszen folyamatosan azt hangoztatják, hogy itt neki már az elejétől fogva meglesz a képessége, eredettörténet nélkül.

 11. Egyébként én még annyira nem írnám le a színészt, erősen kétlem, hogy csak úgy hasraütés szerűen választottak, gondolom azért csak volt előtte valami casting ami alapján meggyőzte a rendezőt vagy a producert. Nekem kifejezetten tetszett mint Ender az Enders’s Game-ben, hátha most is megmutatja, hogy mire képes.

  Egyébként IMDB jelzi is, hogy (rumored), azaz csak pletyka szinten.

 12. Szerintem fasza lenne és hosszú távra meglenne a Spoodey.
  Ha van dolog amiben jó a DisneyMarvel, az a casting. Attól sem félek hogy idétlen karaktere lenne, a vérciki szövegek sem jellemzőek az univerzum filmjeire.

 13. hiába 18 és hiába talált human épp egy értelmes képet róla, ez a gyerek kinézetre nem több mint 14 csak nézzétek imdb-n a friss képeit

  ha mégis ő lesz akkor kapunk egy újabb nyomi, görnyedt, gyépés karaktert (Tobey Maguire a négyzeten) aminek nagyon nem örülök. Garfieldért sem rajongtam, de meglepően nem lett annyira nyálas szépfiú mint gondoltam, akkor már inkább ő :S

 14. Szerintem fejre inkább Harry Osborn, csak be kellene festeni a haját veresre. Ráadásul Pítörnek mogyoróbarna szemei vannak.

 15. Na itt engem is elvesztettek, majd szóljanak ha felnőtt pókember, és kijöhet a homokozóból…

 16. Még mindig nem értem tényleg miért a gimnazista korszak az örökös téma, több százat olvastam, leginkább Amazing sorozatból, és a legtöbb része bőven idősebben zajlott, és valóban Civil War-hoz kellene egy érettebb verzió.

 17. Gyerekek ez van gimis Pókember lesz fogadjuk el. Inkább örüljünk annak hogy részben visszakerültek a marvelhez a jogok és látni fogjuk a többi hőssel Thanos ellen. Én örülnék már egy nem gagyi Venomnak végre azért is örültem a rebootnak anno mert akkor kapunk talán egy normális Venomot. Carnage is fasza lenne a vásznon de pg13 köntösben lehet túl puha lenne és elveszne a karakter értelme…

 18. Peter Parker a képregényben egy tacskóképű, nyeszlett takonyból egycsapásra válik valami újjá, erőssé, számottevővé… Ebből a kölyökből inkább kinézem a sorsfordító változást, amit az ereje jelent, mint a magas, sportos, jóképű Garfield-ből, aki vagány, nagydumás deszkásból vagány nagydumás szuperhőssé alakul. Az új pókember filmek a karkatert totálisan leszarták, semmit nem meséltek el abból, mitől zseniális és eredeti ez a figura. Egy olyan casting, ami szerint Butterfield működőképes Peter Parker lehet, halvány reménysugarat jelent, hogy egyszer még kapunk egy valódi Pókember feldolgozást moziba. Eddig még nem sikerült.

 19. Nem igazán értem, hogy miért céljuk az, hogy nagyon fiatal (középsulis) legyen Pókember, mikor az Avengers többi tagja már elég idős, szóval meglehetősen ki fog lógni a csapatból. Ez a srác, meg még 16-nak sem néz ki. Főleg, ha csak akkor fogja elkezdeni megtapasztalni az erejét, az Thanos ellen meglehetősen kevés lesz.

 20. Jóhogy fiatalabb, mi t Starkék. Ő fiatalabb volt mindig is Daredevilnél sőt Daisye-nél is (Shield sorozat). A lrgkirályabb ötlet volt az alapoktól kezdeni. Ahogy megy majd munkáért Jameson-hoz, fú, de várom. Egy jö 10 évig tuti Asa lesz Pókember.

 21. Ha ennyire fiatalt akartak amúgy, mi a jó francért nem így csinálták már az elöző reboottal

 22. Mert azt a Sony csinálta, ezt meg a Disney/Marvel. Más cég, más elképzelés, más megvalósítás.

 23. Azért választottak fiatal színészt, mert hosszú távra terveznek vele.
  Marvel Phase 3-4-5 stb..
  Nincs ezzel semmi gond, sőt logikus lépés.

 24. Persze, tudom, hogy Sony csinálta, maradjunk abban, hogy már nem bízok előre semmiben : )

 25. Spoiler

  Most akkor lesz a Civil War-ban, mivel a Bosszúállók 2. részében a Thanos utáni kisfilmben, vagyis a másik kisfilmben (amire azt mondták, hogy kamu, nem lesz) ott virított egy a Bosszúállók melletti felhőkarcolón!?

 26. Az egyetlen elfogadható megoldás, ha Spider-man a Marvelnél előlről kezdi.
  Máskülönben megindokolhatatlan, miért nem foglalkozott eddig vele a SHIELD. A Vasember mellett működik New Yorkban egy híres és népszerű maszkos igazságtevő és Fury még nem akarta beszervezni, de még csak arra a bizonyos Indexre sem akarta fölvenni? Ez még Marvel mércével mérve is irreális.

 27. Gondoltam, hogy ez lesz a válasz rá! Haveromék voltak moziban, megnézték a filmet, s már Ők is el akartak menni, de a végén ment vissza, s a film legvégén volt egy jelenet! Nekem fent van, spanyol, vagy portugál nyelven! Hogy eredeti-e, az döntse el mindenki! A Bosszúállók felhőkarcolója melletti felhőkarcolón egy muksó tisztítja a habos ablakot, s mikor letakarítja ott a Pókica! Valamit beszél, ha jól emlékszem a muksóhoz s ennyi! Persze, kellene érteni, hogy mit!

  https://www.youtube.com/watch?v=RZ1urzF56aY

  Nesze!

 28. Amúgy csak annyit tudok, hogy meg lett nézve a film, a végén a kis bejátszás, majd várás…. Haver feladta…. de amikor kilépett a teremből, megint jött/hallott valamilyen bejátszást! Majd ma kiderül, más is megnézi, s végig üli a maradék popcorn-jával! :D

 29. Végén annyi van hogy, “A bosszúállók még visszatérnek” felirat… Ennyi. (Moziban dolgozom, láttam elégszer a csalódottságot az arcokon akik végigülték a 10 és fél perces stáblistát) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.