Steve Jobs-előzetes: Sorkin megcsinálja?

Persze mások is vannak ott, hiszen Fassbender főszereplőként se kutya, na meg Danny Boyle is jó filmeket szokott csinálni, de… szóval Sorkin olyan forgatókönyvet írt, ami 3 nagy Apple bejelentés előtti órában mutatja be Steve Jobsot, és baromi nagy város. Hangulatosnak tűnik az alábbi teaser alapján.

Sajnálom, de aki a “minek kell Jobsról film” kommentet akarja bebökni, az ne fárassza magát, unom, annyit ismételgettétek az eddigi posztoknál. Ha a teaser alapján lombozódtatok le, azt nyugodtan, simán lehet szar film ebből, és ellenvéleményt sosem törlök. Abba azért gondoljatok bele, hogy az antipatikus Zuckerbergről is jó filmet tudtak csinálni, amiben nem avatták szentté, szerintem Jobs is kap majd kritikát.

Egy dolog azért biztosnak tűnik: a Kutcheres filmnél jobb lesz.Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 05. 18. 04:14
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Steve Jobs-előzetes: Sorkin megcsinálja?” bejegyzéshez

 1. Sosem voltam alma fan. Ezután sem leszek. Nem tartom őket különleges embernek, akikről filmet kéne készíteni. Ezer meg ezer másik milliomos stb lenne, igaz reklámnak tökéletes. A film az az érdektelen kategória mint az alkonyat 2000.

 2. @Clash
  Nem kell ahhoz Apple fan-nak lenni, hogy érdekesnek találjon valaki egy életrajzi filmet. Amúgy meg nem tudom mennyire ismered Steve Jobs életét, de, hogy egy olyan ember, aki mezítláb és büdösen ment tárgyalásra fiatalon, alapított egy olyan céget, mint az Apple, miután meg kirúgták, a Pixar CEO-ja lett, ahol vezetése alatt a Pixar forradalmasította az animációs filmek világát, hát nem tudom, ez azért elég figyelemre méltó a sok más egyéb mellett, amik történtek életében. (pl rengeteg hibát is elkövetett, amik szintén érdekesek lehetnek)

 3. Én sem vagyok alma fan, nem is hiszem, hogy leszek valaha. Túlárazott és szerintem csak a tervezett elavulás van megpiszkálva náluk, max azért “job”. (bocs.. :)
  Na, de Boyle akkor is érdekelne és megelőlegezném a bizalmat ha gyerekeknek csinálna filmet. Faszbender is jöhet úgyhogy ez a film is biztosan nézős lesz.
  Trailert nem néztem meg, leszokóban vagyok róla a sok blockbuster miatt amik miatt lassan jobban megéri csak a bemutatókat nézni, mint a filmet..lásd Transformers vagy bármelyik Marvel futószallag hulladék.

 4. Clash: Az alapanyagnál sokkal fontosabb a kivitelezés szerintem. Mint a Whiplashnél például. Kevés embert érdekelt volna egy dobos film, aztán mikor látták páran, szinte parancsba adták, hogy nézze meg mindenki.

 5. @Zyklus

  Ez még csak teaser, csak a hangulatot alapozza meg, nem lő le semmit.

  Hogy ON is legyen, várós, van egy hangulata, Fassbender meg rohadt jól néz ki Jobs-ként.

 6. Sorkin akármit csinál az 100% nézős. Fassbender kb 50%, és Boyle is 50% körül…so I did the math, 200% :)

 7. Én sosem értettem,hogy Danny Boyle miért olyan nagy valaki,miért ilyen túlértékelt.Igazából a legtöbb filmje elindul egy rendes moziként,amit aztán nagyon hamar sikerül valami erőltetett formai húzással zavarossá tennie,hogy aztán a végén valami rendkívül buta vagy giccs befejezést hozzon ki belőle.Ennél a filmnél talán a Sorkin forgatókönyv miatt kevesebb lehetősége lesz elveszni a saját bugyuta stílusában,de igazából még így is érdektelen számomra teljesen,majd Fassbender miatt dvdn.

  Viszont a lehúzás után még annyit hozzáfűznék,hogy ez a teaser jól van vágva,hangulat az jön át belőle rendesen,de sajnos nem tudok elsiklani Boyle neve felett és nagyon keveset várok ettől a filmtől.

 8. Nekem semmi bajom nem volt az előző filmmel, sőt szerintem Kutcher egy az egyben Jobs volt. Én ezt most nem érzem Fassbendernél első ránézésre nem mondtam volna meg, hogy ez Steve Jobs lenne.
  Viszont érdekel a film, hangulatosnak igérkezik, tetszik hogy nem egészében szeretnék feldolgozni az életét hanem azt a pár fontos eseményt ragadják meg (és próbálják mégjobban átadni a személyiségét ezzel) amikkel hatással volt a társadalmunkra.

  Jöhet.

 9. Totál elvonatkoztatva a személytől és a film tartalmától: rég láttam ennyire jó teaser-t, ami ténylegesen teaserként működik – hangulatot teremt és kíváncsivá tesz. Várós.

 10. Mit számít, hogy valaki Apple fan vagy sem? Én személy szerint utálom a Facebook-ot, mégis a Social Network az egyik kedvenc filmem. Alig várom, hogy megint Sorkin dialógusoktól legyen hangos a mozi, ha már a TV-t passzolta, egyszerűen imádom, ahogy ír. A teaser pedig klasszul van összerakva.

 11. Kíváncsi vagyok hogy fog ez a “3 event bemutatása” kibontakozni. 3 act = 3 event? Vagy az utolsó 2 act lesz a 3 event bemutatása? Mennyi bevezetés lesz? Egyből ugrunk a lecsós vödörbe? Milyen lesz a transition az eventek között?

  Engem eddig érdekel a dolog, hiába nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy Fassbender a lehető legkevésbé sem hasonlít Jobsra.

  Amúgy is, MIÉRT KELL JOBSRÓL MEGI… jó, jó, viccelek.

 12. Jó kis pr szakember volt, aki képest volt egy olyan borzalmas márkát mint az alma, feltornáznia a nagyok közé, hogy a sznoboknak legyen valami túlárazott fo.juk, amivel aztán lehet villogni. Nyugaton valamiért nagyon szeretik az ilyen embereket.
  Engem kb annyira érdekel mint egy gennyes lóharapás:) De biztos átadja majd a film az apple érzést a fanoknak(vagyis drágán kapsz sz.rt az arcodba)

 13. @Aang

  Szerinted miért szar? Valamint nézd már meg hogy mennyibe kerülnek pl a hp és dell hasonló jellegű notebookjai, gonodlom meglepő lesz számodra, de ugyanaz az árkategória, mint a macbook pro, sőt van hogy még a macbook prok olcsóbbak is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.