Podcast: Nyilvános vetítés 413: Hentelős vagy sétálós

Nyilván az Age of Ultron a fő téma, de azért akadt más is.

Premier: Mad Max, Pitch Perfect 2

Mozis podcast, kezdjük a tévével!
Followup: Forever cancel (Criminal Minds: Beyond Borders persze 1 évad, CSI Cyber túlél)
X-Akták: 2016.01.24., Fear the Walking Dead, Sense8: Wachowski tesók sorozata
Vacation – folytatás, de a stílusváltás kellett, érdemes volt tipikus modern vígjátékot csinálniuk belőle?
Crimson Peak: Del Toro kísértetes horrorja
Heti remake: The Fugitive

Megtekintve: Avengers 2, Home Sweet Hell

Letöltés, RSS, iTunes.

14 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 413: Hentelős vagy sétálós” bejegyzéshez

  1. Köszi az adást srácok!

    Kicsit sajnáltam, hogy az Age of Ultron kapcsán nem hoztátok szóba Andy Serkis pár percét. Szerintem zseniális a fazon, le sem tudtam benni a szemem róla, amíg a vásznon volt. Nagyon várom, hogy mit terveznek vele a továbbiakban, illetve nagyon, de nagyon remélem, hogy a SW ep7-ben nem cgi szereplő lesz. Nagyon nagy húzás lenne. :)

  2. Hehe, tetszett az elején a junkie-vendégpodcast :D Amúgy én majdnem úgy vagyok vele, hogy egy 1,5 órás film nagyon semmire sem lenne elég (de még egy fél szezons sem biztos), hogy lezárják normálisan – főleg, hogy még azért egy jóó 2-3 évet elnézegettem volna alsó hangon. De hát, majd lesz más, lehet, hogy valami jobb helyette (na nem a slot-jában, hanem úgy általában).

    A film bejelentésekkel kapcsolatban:szerintem tényleg jót tett volna, ha csak mondjuk most a napokban jelentenék be, hogy lesz Infinity War – így akkor mondjuk az Age of Ultron-ra nem úgy ülök be, hogy a játékidőben MUSZÁJ lezavarni a sztorit + némely fő karakterek nem halhatnak meg…
    Ilyen szempontból találó volt a AoU poszt címe pár napja-hete ( 2×15, vagy valami ilyesmi :) )

  3. A Warez rovat ütött + Béla Home Sweet Hell élménybeszámolója egy kicsit hosszúra sikerült, de ettől eltekintve jó adás volt, köszi srácok. A Junkie utalást már kiemleték, de nekem a felvétel előtti beszélgetésben felhozott (amiből lehetne több is) Diablo III. Cameo is tetszett. Béla jöhet egy battle.net profil és mehet a közös farmolás a többi Geek-el :)

    New Zoli – nyugi lesz/volt zene :)

  4. Mellesleg az X-Akták első öt évadja fent van torrenten 720p hdtv x264 16:9 verzióban eredeti nyelven.

  5. Jó kis koplett adás volt. Köszönjük.

    TV-sorozat nekem kicsit sok volt, de végül is nem volt ez sem gond, mert alapból keveset tudok róluk.

    Av2 azonban szerintem nem sikerült. Nagy csalódás volt, története szerintem nem is volt igazán.

  6. Az X-Files első pár évadja magyar szinkronnal, és eredeti nyelven is megtalálható torrenten.

  7. jajj, hát legújabb rész nem került ki az oldalra, csak a nyilvanosvetitésre, én meg itt várom már miota, még jó, hogy megnéztem ott is :)

  8. Sajnos mostanság csak jócskán megkésve tudom meghallgatni az adást, és be kell vallanom nagyon élvezem. Még mindig. Viszont ami eléggé bosszantó, hogy gátlástalanul SPOILER-eztek… Ezt azért nem kellene. Főleg nem ilyen friss filmekkel, mint most az Avengers 2… Sajnos mifelénk nem adták szinkronosan, ezért nem néztem még meg, emiatt elég durva lelőni a halálokat…

    Sorozatos hírekhez meg: Nem feltétlenül csak a nézettség a ludas… Jó példa erre idén az Arrow – Constantin esete… Arrow-nak gyengébb a nézettsége, mégis műsoron maradt, a Constantint meg elkaszálták.

  9. Csiki: igen, de az Arrow egy kis csatornán van, a Constantine pedig egy nagyon ment. Nyilván a csatornához viszonyított nézettsége a fontos, ezért rossz az összehasonlításod.

    Az Avengersről pedig másfél héttel a bemutató után beszéltünk, szerintem csak simán kapcsold ki akkor a filmbeszámolóknál.

  10. human: Hát így utólag már mind1… Eddig ilyenbe nem futottam bele nálatok, ezért is hallgattam nagy nyugalommal, aztán egyszercsak elhangzott a Quicksilver meghalt… Azzal nem igazán tudtam ott már mit kezdeni… De ha mondjuk legközelebb odaírnátok, hogy vigyázz spoileres lesz a beszámoló, akkor mondjuk át lehetne tekerni :) Ettől függetlenül legközelebb is itt leszek, mert jó titeket hallgatni.

  11. Nagyon jó volt az utolsó adás, de egy pici kritikát engedjetek meg!
    Használjátok egy kicsit ritkábban azt a szép magyar szót, hogy “dolog”!
    Szerintem így lassan önparódiává fog válni a műsor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.