Most Spielberg élteti a Jurassic Worldöt

Mindent bevetnek a reklámkampányban. Ezúttal a film executive producere, aki ugye a klasszikus Jurassic Parkot rendezte, beszél kicsit a folytatásról. Szóval ígykészült, kamerábadumálós a videó, viszont van pár új képkocka. A tovább mögött nézhető.

15 hozzászólás a “Most Spielberg élteti a Jurassic Worldöt” bejegyzéshez

  1. Lehet, hogy ezt R kategóriába kellett volna sok vérrel és belezéssel. :D :D Itt van többezer ember, sokan elhullanak majd és mi nem látunk semmit. :( :D

  2. Be kell látnom, hogy a kezdeti kételkedés után, hogy ez egyre jobban néz ki. Már alig várom! :D

  3. Engem már az első trailerrel megvettek. Az első rész óta ez az első igazán színvonalas, látványos értékelhető folytatása. Persze, filmtörténeti fordulatokra nem kell számítani, de nyári popcornmoziként nem fog csalódást okozni.
    Bár sztem sok ötlet már nincs a történetben.

  4. A vízi dínók vérét megkövült, ős-piócák szívták. ;) mármint, amikor még szívták, akkor még nem kövültek meg.

  5. Ha előtudtak állítani egy új fajt akkor már a vizi dinó sem nagy kihívás…. Amúgy ha megnéztük a filmet lehet okosabbak leszünk :D

  6. Elég sok blockbustert vártam/várok idén és amikre elmentem (Kingsman,Furious7,Argo2,Ultron,Mad Max) azok eddig nem okoztak csalódást.

    Remélem ez sem lesz kakukktojás.
    Egyre inkább azt érzem,hogy minden adott egy jó dínós filmhez.

  7. Egyszer nem lehetne egy olyan részt csinálni amiben nincsenek gyerekek? Kutyák sem… csak dinó hentelés. Nagy kérés lenne?

  8. Ja azt kifelejtettem, hogy visongató/idegbeteg/épp szülő/agyhalott nőket is lehetne mellőzni :)

  9. Az első trailer ami tetszett. Lehet, hogy elbotorkálok a moziba, már csak azért is, hogy a zenét újból moziban halljam.

  10. redneck: Nem, ez egy alternate universe sztori. 2015-ben történnek az események, csak egy elképzelt Földön, ahol van Jurassic World.

  11. Spoiler a stáblista utáni jelenet–>Az anyától a gyámhatóság elveszi a két gyereket, amiért képes volt elküldeni őket erre a szigetre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.