J.K. Simmons az új Terminator tv-spotban

Persze nem új, már előtték ezt a “i can work with that” dumát, de most őt tették előre. Meg a spoileres dolgot nem villantgatják, csak a sok akciót. Videó a tovább mögött.

7 hozzászólás a “J.K. Simmons az új Terminator tv-spotban” bejegyzéshez

  1. Jaj, hagyjátok már ezt a spoileres dumát… Fel lesz vezetve a szituáció a filmben, senki sem fog meglepődni. Schwarczi írta a Face-en mert már ő is unja a százhúszezredik hszt-t erről…
    Azt mondja lesz egy nagy spoiler a filmben, amire nem is számítunk majd…

  2. ja ja én is halottam erröl,és még az ,hogy a traillerben mutatott cgi se a véglegesek,mert valami egészen ujjat mutatnak,amitöl a sok kis negatív,hát minimum csendbe fog maradni,bár akinek klasszik részeken kívül más nem jöhet szóba azok szerintem eszt neis nézzék meg még kihullik az összes szőrük.

  3. Kíváncsi leszek mit keresnek az időgépnél amikor bunyóznak, hiszen az a jövőben létezik csak.

  4. Kicsit sajnálom a CGI-t. A T2 forgatásakor Arnold órákat töltött a székben minden nap amíg föltették a sminket, és az még ma is úgy néz ki, hogy le a kalappal.
    Most meg csak zölddel kimaszkolják az arcát, utána rádobják az effektet, ami meg 5 év múlva már elavultnak fog kinézni (ha nem hamarabb). Sajnálom, mert a Terminator filmek (a folyékonyfémet kivéve) pont nagyon is alkalmas lenne smink és practical effect alkalmazására, csak már szarnak bele.

  5. Clash

    anno t2 nél schwarzenegger-t igaz nem egy könnyen meglehetett gyözni (kapott magán repülőt is)térjen vissza terminator szerepbe a jó kis pénzen tul,mert megrémitette hogy nem gyilkolhat végül azzal gyözték meg hogy r lesz a film,nos már tudjuk hogy ez itt nem az lesz,de valamivel csak meggyözték és bár filmben nem fog szerepelni a neve de ugymond Cameron háttérben sugott hogy neki mi az elképzelése erröl a filmröl-ötleteket is adott szal szerintem jó film lesz ez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.