Point Break-előzetes: extrééém

Akkor itt is van a remake előzetese, és úristen de komolynak akarják eladni. Az a zene, a sok darkos szűrő, áh. Nem érték el, hogy kicsit is várjam, pedig sokkal durvább látványosabb rablásokat fognak most elkövetni a gonoszok. Hiszen extrém atléták, akik felszabadítják a pénzt, nem csak maguknak.

Mondjuk a negatív hanghoz már az is elég, hogy Ericson Core (Invincible) rendezi Kurt Wimmer (Equilibrium, The Recruit, Ultraviolet, Street Kings, Salt, Total Recall Remake) forgatókönyvéből. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 05. 27. 04:56
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Point Break-előzetes: extrééém” bejegyzéshez

  1. Először leszóltad a remake ötletét, majd leszóltad a posztert, most leszólod a trailert. Adj már neki egy halvány esélyt legalább. :)

  2. inkább megnézem az eredetit még 100-szor (nagyon szívesen), mint ezt egyszer is….

  3. Ezzel a szar kék filterrel olyan érzésem van megint, mint a Battlefield 3-nál.

  4. Most nem azért mondom de egy délutánt megér , már a kiváncsiságom miatt is .

  5. Egészen eddig nem érdekelt ez a film, de az előzetes meghozta a kedvem. Az extrém sportokat meg alapból bírom.

  6. Nem néz ki ez rossznak szerintem. Nem szeretem a remake-eket, de erről nem feltétlenül jutott eddig eszembe a Holtpont, szóval, jöhet.

  7. És mi köze van ennek a Point Break-hez a karakterek nevein kívül?
    Azt egyébként sikeresen elérték, hogy még a színészek se vegyék rá az embert, hogy megnézzék. Ritka szarul válogatták össze a színészeket. (Ray Winstone kivétel)

  8. Hát nekem legalább egyszernézősnek tűnik, mert ez kurvalátványosnak ígérkezik.

  9. Az egész trailer nézése közben egy dolog járt a fejemben: fake. Annyira műnek és sterilnek néznek ki még azok a jelenetek is, amiket tényleg külső helyszinen forgattak. A főszereplőknek pedig 0 karizmája van. Inkább az eredetit nézem újra.

  10. A “szerplőknek nulla karizmája van” dologgal maximálisan egyetértek. A készítők egyszerűen meglovagolják a Halálos iramban filmeket. Annál a résznél mikor egy asztalnál ülnek már csak Vin monológja hiányzott: “Mindegy merre jársz…mindegy mennyi 1 kg kenyért…mind1 mennyit késik a busz…a család…az család! Proszit!”

    Az eredetit a mai napig imádom, ez a film viszont cseppet sem érdekel. Max egy letöltés majd valamikor. Max.

  11. Azt hogy egy rendőr beépül egy bandába,majd nem tudja eldönteni kinek az oldalán is áll…már nem egy filmben alkalmazták…nincs is ezzel semmi baj..DE,a Holtpont az egy klasszik :) kapjon más címet…..mondjuk Halálos Iram??? ;)

  12. Megint az van, hogy Human véleménye elviszi a kommentelők felét egy irányba, és picit úgy nézik a trailert, hogy na most ennek szarnak kell lennie, és ezt próbálják igazolni. Ez egy filmes blog, szóval amúgy nem hibáztatom ezért Humant, csak feltűnt. Maga a trailer pedig nem rossz, a betűtípus a szöveggel mondjuk nagyon gyengus, de ezt leszámítva szépen fel van ez vezetve. A forgatókönyvíró viszont tényleg bitang gyenge és azon simán elmehet ez a film (is).

  13. Mondjuk ahogy az általános reakciókat nézem youtubeon, végülis vissza is szívhatom a véleményem. Gondolom ha nem remake lenne, nem lenne ennyire vészes a dolog.. én azt nem láttam, így nem fáj annyira… :D

  14. “Megint az van, hogy Human véleménye elviszi a kommentelők felét egy irányba,”

    Ha human élteti én akkor is tartom magam ahhoz,hogy ez ismét csak egy felesleges remake. Persze megint megjöttek a “jajj most mit rinyáltok, jó lesz ez!” emberek, akik aktív szerepet játszanak abban,hogy hollywood ontsa magából ezeket az újrafeldolgozásokat. Persze vannak néha kivételek (Frászkarika) de ha már vámpíros vonalon járunk pl bele sem merek gondolni,hogy mit fognak kihozni az Interjú a vámpírral újrájából, annak fényében,hogy a csillogó vámpírok annó szépen hozztak….

  15. Jaj de szar…es meg a pasik sem jok benne, ezt miert kellett? Feljajdultam az ultragatyi fake tetkokon. Hehe de szar.

  16. Pffff, azt hiszem ez otthon nézős sem lesz. A trailer sem adja. Osztották volna szét a pénzt a szegények közt, amennyibe ez került.

  17. hát…ha tök más címe lenne, simán megnézném :D Lehet még az se tűnne fel, hogy a Point Break sztorijára hasonlít. :D
    De így ez, eléggé felejtős :D
    Rohadtul nem értem, mit kellett remake-elni egy Point Break-en.

  18. Hát igen értem human kritikáját,gyakorlatilag semmilyen hangulata nem lesz ami az eredetire hasonlít,de nem is lehet olyan mint ahogy egyik remake sem!!Az akkor volt most meg mások az elvárások producerek,nézők,és sajnos a színészek is…

  19. Matthew: abszolút nincs így, csak most épp belelátod. Sokszor lehülyéznek, hogy “human a faszért nem látod, hogy ez jó/rossz lesz”, a / azért mert ellenem mondják :)

  20. Most tényleg az van felhozva a film védelmében, hogy ha human szerint szar, akkor mindenki szerint szar? LOL

    Meg kéne nézni az eredeti verziót és akkor talán látná pár kommentelő, hogy miért néz ki ez bűngyengének.

  21. Huh, az előzetes látva olyan érzés fogott el, hogy mi volt ez? Komolyan, tiszta szégyen, hogy egy olyan tökéletes akciófilmet remakelnek mint a Holtpont. Legalább adtak volna neki bármi.yen más címet, a fejünk se fájna, de így… plusz mi ez a látvány? Annyira borús hangulatú, mint valami dán/svéd krimi vagy thriller, tiszta nevetséges.

    Látatlanban nem szoktam leszólni, meg vannak remake-ek, aminek több értelme van, néha jobb is mint az eredeti, viszont ez itt siralmas próbálkozás. Majd egyszer megnézem egy esős délutánon.

  22. Én most tényleg elvesztem a stúdió motivációját illetően. Ha ez egy remake (szerintük), akkor miért nincs semmi köze az eredetihez? Ha nem remake, akkor miért ugyanaz a címe?

    Mindettől függetlenül, ha már a remake adja az összehasonlítás kényszerét, én csak annyit jegyeznék meg, hogy nekem ebben valahogy a görcsösen-nagyobbat-többet-hangosabbat-akarunk érzést véltem felfedezni, ami tökéletesen lerontja az egészet. Az eredetinek olyan magával ragadó feelgood érzése volt, hogy az embernek szerintem nézés közben azonnal kedve támadt elrohanni szörfözni, meg ejtőernyőzni, egyszerűen attól, ahogy átadták ezeknek az érzését és emiatt a “rosszfiúk” motivációja is valahogy érthetővé vált. Arról nem beszélve, hogy Bodhi nem véletlenül Bodhi, nem gyilkoltak halomra embereket és még folytathatnám.

    Szóval szerintem ez egy hangyányit félresiklott próbálkozás, de nem baj, ennyivel is kevesebbet kell mozijegyre költenem és a sávszelem se fogy :)

  23. Nem ertem a negativ velemenyeket. eddig nem vartam, de most kivancsi lettem. Amugy aki latta a regit, az tudja, h az sem volt tokeletesen megcsinalva.

    Ott is ki kellett kapcsolni az agyadat, es egyszeruen csak elvezni a filmet es az atmoszferajat. Nem ertem, hogy ez a remake-nel miert ne mukodhetne, nekem bejott. Raadasul a regi filmben fontosak voltak az extrem jelenetek, tehat pont az a dolog, amit a remake-ben valsoszinlueg sokkal jobban meg fognak csinalni. Nekem ez egy plussz.

  24. Karizmatikus szereplőkért megy a sírás, ami már az eredetiben sem igazán volt. Keanu Reeves egy vicc volt konkrétan :D Swayze meg mintha az Ethan Hawke-hasonmás versenyről szabadult volna (vagy fordítva). Gary Busey-nál… ő csak simán megőrült a szerephez. Szóval casting terén nem olyan magas a léc szerintem.

  25. Eddig nem akartam megnezni a filmet mert a Holtpont az Keanu Reeves and Patrick Swayze de ez alapjan a trailer alapjan lehet hogy megis megnezem.
    Teljesen el kell vonatkoztatni az eredeti filmtol es ugy szodaval elmegy. Szerintem nem lesz rossz. Latvagyos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.