Andy Serkis kemény motion-capture munkában

Természetesen a karácsonykor érkező Star Wars filmről van szó. Végre láthatjuk Serkist, aki tippre egy űrhajóban ülhet a képen. Ezen kívül kiderült még a karakterének a neve: Supreme Leader Snoke. Semmi más egyelőre.

20 hozzászólás a “Andy Serkis kemény motion-capture munkában” bejegyzéshez

  1. Basszus, de reméltem, hogy nem mocap szerepe lesz. :( Biztos jó lesz, szó se róla, de megérdemelne már egy igazi szerepet is.

  2. Én is reménykedtem hogy nem mocap-es szerepe lesz! De szerintem nélküle már nem tudna színészkedni :D :D A neve eléggé badass-nek hangzik! CSak nem rosszfiú lesz??? :)

  3. Herceg- Lehet, hogy a végén nem is rosszak, csak mivel minden szót Sith-re változtattak így a pozitív és negatív szavakat is, ezzel óriási fejetlenséget okoztak a galaxisban.

  4. Óóó, én is azt hittem, hogy végre emberi lényt fog alakítani, legalábbis a saját külsejével. No nem baj, Serkis a kis ruháiban is le tud játszani másokat a vászonról, reméljük most is.

  5. Volt egy concept art ,ahol egy sötét helyen (barlang, at-at roncs, akármi lehet) üldögélt egy sötét alak. Továbbá, az ő hangja hallható az els őteaser alatt is. Szerintem a sötét oldalon fog állni, bár alig van infóm a filmről, kerülöm, ha tehetem:)

  6. SPOILER: Vajon ő lesz Graverobber? Tudjátok concept arton volt egy figura akinek eléggé lerohadt az arca és még Rey-t is fogdossa hátulról. Mert Kylo-nak a Vanity Fair-es képen nem volt szétesve az arca mikor 2 Snowtrooper battyogott mögötte. Vagy a fene se tudja. :) Messze van még a december. Am tetszik ez a név. Captain Phasma, Snoke. Elég volt 6 film az “Égjáró” családra. :D

  7. Ebből az ülős pozícióból csak nekem ugrik be a trónos concept rajz????
    Amúgy a neve inkább egy Mortal Kombatos karakterre emlékeztet.

  8. Ez a kép önmagában is lehetne egy film képkockája, nagyon jó pillanatban kapták el :)

  9. A lotr-el elég faszán beindult a mocap fejlődése, egyedül ezen a képen is látszódik mennyit fejlődött a technika.

  10. mondjuk ezzel nem mondtál sokat, hogy űrhajóban ül, mivel a Star Wars filmek nagy része valamilyen “közlekedési eszközön” játszódik :D

  11. Erről jut eszembe amúgy- ha a prequel trilógiában működött a klónozás, mért nem csinalt Palpatine egy tartalék klónt magából? :F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.