Heroes don’t get any bigger

A Marvel nyári nagy dobása? Bejön ez is, mindent megeszünk? Itt a poszter, amiben a golyók fejméretűek, vagyis a bogár feje golyóméretű.

human
írta
2015. 05. 29. 02:57
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Heroes don’t get any bigger” bejegyzéshez

  1. 2. heti bevételek-A film bevétele visszaesett de csak egy hangyányit. Ba-Dumm-Tss

  2. Biztos R-soft pályán gyakorol egy kis a valami. Bár még azok a golyók is nagyobbak egy bogár fejénél. Nagyon szorítok, hogy ez a szar megbukjon.

  3. jiliac: Miért? Még nemtudsz róla semmit sem. Simán lehet még egy szórakoztató film. A Guardians of the Galaxyt is mindenki előre leirta a mosómedve miatt. Szerintem a Marvel nem hülye.

  4. Kicsit bogaras ez a srác. Csak akkor nézem meg, ha jó kritika lesz róla. Nincs már időm minden tücsköt bogarat megnézni. :-)

  5. zsocso: kurvára nem húzta le mindenki a mosómedve miatt, hagyjuk már ezt a baromságot. A Galaxy trailerén sokan jól szórakoztak, az Ant Manén nem. Ezek a tények.

  6. Hozzánk mikor jut el? Az imdb-n nem láttom, hogy mikor lesz a magyar premier.

  7. Hogy nem csömörlöttek még meg kint az emberek ezektől a maskarás szuperhősöktől? És ráadásul semmi eredi nincs benne… Egyedül azért szorítok ,hogy ez bukás legyen mert végre rávilágíthat ,hogy ez a trend így kibaszottul eröltetett és sok…

  8. Elézve az Ultron bevételeit nem hiszem, hogy sokan unnák a szuperhösöket! Én szurkolok mindnek, hogy a DC is ki tudjon bontakozni!

  9. Ühümmm… Elnézve a gangnam style youtube nézettségét én sem hiszem, hogy unnák őket. Nézettség és bevétel mióta tükröz minőséget is? A Marvel egy trend hullámot generált amiről pontosan tudják mi a kifutási ideje és a szerint kreálnak, szőnek a nagy egészbe még pár káposzta lepke embert aki ha kell szivárványt is szarik… Ha csak helikopterré nem tud változni. Viszont annak a jogai a paramount-nál vannak. :(

  10. @jiliac: Ha okoskodni akarsz, legalább korrekt tényekkel jönnél! Egy .22-es lőszer az 5,6 miliméter átmérőjű (mondjuk a legtöbb karabély lőszer pontosan ez a méret, leszámítva az AK-ba valókat) márpedig simán van akkora bogár, aminek félcentis a feje. De ha a szokásos pisztolyokba való kilencmilis lőszert vesszük is, azért akkora bogarat sem nehéz találni, még kishazánkban sem, aminek közel ekkora a feje.

  11. …ez már annyira erőltetett,hogy szavak nincsenek rá! A bukta borítékolva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.