Le Snow uralmával

Bukjon a Kapitólium. Ja, hogy nem ilyen egyszerű a végkimenetel? Ezzel vége a Hunger Games-filmeknek, legalábbis egyelőre, mert mintha lett volna szó prequelről, gondolom ott a legelsőre a lehetőség, vagy Harrelson karakterének egy film, bár elmondása alapján nem volt annyira extra az a győzelme.

5 hozzászólás a “Le Snow uralmával” bejegyzéshez

  1. abban hiszek, hogy erős lezárás lesz, mert a harmadikkal szemben ennek lesz értelmes cselekménye, de ez a vírusmarketingszerű akármi nem baromi unalmas már? már az első részben elkezdték a márkajelzés felfuttatását, de a második óta meg főleg..hol ég az a tetves embléma, hol véres, faszom, repül, mit tudom én. ez megy három éve, jön valami új Hunger Games plakát, kép, anyag, bármi, és csak virít az a telibevert madár, meg revolución. így is dőlni fog a lé, de legalább becsületből kicsit odatehették volna magukat.

  2. Ha a forgatókönyvben lecserélnénk a Peeta-t “húsos fagyira”, a Word kiírná, hogy kb 1500 cserét hajtott végre

  3. @abelh

    Ettől szép látod, hogy nem vagyunk egyformák. Szerintem ennek a filmsorozatnak zseniális a merketingkampánya. Az is nagy húzás volt, amikor a körzetekben dologzó polgárokat mutatták be a különböző ruházataikban, ami utalt a foglalkozásukra is, de a Snow diktatúra vírusvideói is nagyon hatásosak.

    Egy szimbólum meg miért lenne unalmas? Te is felismered, tudod miről van szó, pont ez a lényeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.