WTF: Big Trouble in Little China remake

Emberek, itt a világvége. A Fugitive hírnél megmondtam, hogy ennyi, elkezdik a jó filmeket elkapni. Na jó, pont a múlt héten már kivégezték a Point Breaket, de basszus, a klasszikus Nagy zűr kis Kínában is megkapja a jussát.

A FOX éppen Dwayne Johnsonnal tárgyal a főszerepről, a forgatókönyvön pedig Ashley Miller & Zack Stentz (X-men: First Class) dolgozik. Amúgy A Rock játszaná Jack Burtont, akit anno Kurt Russell keltett kultikusan életre.

32 hozzászólás a “WTF: Big Trouble in Little China remake” bejegyzéshez

 1. Ez már tényleg a legalja. Az, hogy Hollywood-ból manapság csak remake, vagy “franchise” sorozatok jönnek, tényleg az álomgyár végét jelzi.

  Nem azt mondom, hogy mindig egyedi, eredeti történetű filmek jöjjenek, meg lehet azt is unni, de kicsit több kellene.

  Már unalmas az egy kaptafára készülő filmek sorozata. Nézzük meg a Marvel/Disney univerzumot. 10 évre előre megmondják, hogy mit fognak gyártani, és valószínűleg nem is nagyon kísérleteznek semmi mással.

  Lehet ettől még élvezni ezeket a filmeket is, de valahogy a minőség sokkal lejjebb van mint régen. Színészek helyett celebek játszanak a filmek nagy részében, és ők a mi “hőseink”. Dwayne Johnson? Komolyan?

 2. Luke Skywalker-t idézném:

  “NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!”

 3. Már várom a Goonies remake-et Taylor Kitsch főszereplésével. Legalább annyira illene oda, mint a Rock Jack Burton szerepébe.

 4. “Még pár hónap és bejelentik a pusztító remake-jét is! ;)”

  Ha igen akkor remélem, hogy Jonah Hill lesz a főszerepben!

 5. Kíváncsi leszek, hogy a smárolós, piros rúzzsal összekenős részt követően, hogyan fog kinézni Rock. Az a film egyik legnagyszerűbb poénja és azt kár lenne kihagyni.

 6. muhaddib: a disney néha kísérletezik, be is buknak, lásd JOhn Carter és idén a Tomorrowland.

 7. Ha már remake akkor azt a kurva Mortal Kombat-et filmesítenék meg, vagy a régi klasszikus sci-fi múvikat mint a Logan futása és társai! De jöhet egy Spawn trilógia is én tuti nem fogok ellenkezni :D

 8. Volt ennek a Rocknak egy jó filmje is? Mondjatok már párat légyszi, mert én sem értem minek kell tolni ennyire a szekerét.

  Spawnért kiált a fél comic-társadalom. Valami készül a mester boszorkánykonyhájában, de nem igazán árul el sokat.. ha az animáció folytatódna az is bőven elég volna, nem kell film belőle csak ha nem kötik meg a kezeit. A régi filmre is azt mondta, hogy annyi pénzből inkább a “mesét” folytatta volna.

 9. Rock azért nem olyan rossz színész, mint amennyire lehúzzátok, de tény, hogy semmi köze nincs Burton karakteréhez. Nyilvánvalóan csak a címet lovagolják meg.

  Amúgy tényleg nem értem, miért pont a 80-as évekre szálltak rá (főleg) mostanában a remake-ekkel, sorra abból a korszakból szemezgetnek, pedig rengeteg lehetősége lenne a korábbi évtizedekben, amikre tényleg ráférne egy felújítás technikailag, és hátha kapnánk egy új Thinget, ha már Carpenter és remake, de persze, megint csak ábrándozom.

 10. Amúgy ezek a “remake”-k most szinte ugyanazok, vagy alapból az a lényegük, hogy más elgondolásban adják vissza az egészet! Mert ha a régi, akkor minek kell átírni a forgatókönyvet. Ide ezt értem! Miért nem lehet a mostani körülményekkel, lehetőségekkel stb. Szinta úgymond újravenni a filmet?!

 11. Két dolog miatt lesz garantáltan sz@r.
  1. Ha PG13 lesz.
  2. Ha ismét ugyanazokat a poénokat sütik el.

  Mellesleg ez azok közé a filmek közé tartozik, amit nem kéne remakelni. 20 éve is azt mondtam rá, hogy szerethetően gagyi és ma is azt mondom rá.
  Manapság nem is találni olyan vagány akciósztárt, aki el tudná játszani a főszerepet.

 12. anno ordas nagyot is bukott de én attol még kedvelem csak a szikla a szikla ne fájna ennyire,hállivud ,na csak csúnyát mondanék.

 13. Nekem annyire nem jött be a régi film, hogy zavarna egy remake. Az új Mad Max-et is milyen jól megcsinálták. A Poltergeist sem tünik rossznak, a Robotzsaru is bőven nézhető volt. Ha csinálnak egy szórakoztató kalandfilmet nekem az már elég lesz.

 14. Vajon Carpenter áldását adta rá? Remélem hogy a dologhoz nem fognak hozzá nyúlni!!! (az előzmény film nem is volt rossz) És ha már remake, akkor a Spawn kapjon egy fasza remake-et!!

 15. zsocso: kérek a füvedből. A Poltergeist semmiben nem ad újat, a Robotzsaru remake nagyon el lett baszva, a Mad Max pedig folytatás.

 16. zsocso: Ha jól csinálják meg, és van értelme az újrázásnak (úgy, mint mondjuk az új Majmok bolygója esetében), akkor nincs baj a remake-ekkel. Viszont amiket felhoztál, azok tökéletes példák a rókabőrre. A Robotzsaru, A Dolog, a Total Recall, a Footlose,a Carrie, vagy a Poltergeist egytől egyig felesleges, az eredetihez semmit sem hozzátevő üres rágógumi filmek, amik csak arra jók hogy a jól bevált névvel lehúzzák a nézőt.

  Ilyenekre szerintem semmi szükség. Egy profin megcsinált Hét Mesterlövészt szívesen megnéznék, de egy B-filmes Point Breaket nem.

 17. human: Ezeket a filmeket nem szabadna az eredetihez hasonlitani, hanem különálló filmként kezelni. Nem szivok semmit, csak nem keresem mindenben a rosszat. Nekem az új Robotzsaru jó szórakozás volt, de eszembe sem jutna a régivel egy lapon emliteni. Tudom, hogy a Mad Max folytatás, de arra is emlékszem, hogy mennyien szidták a reboot ötletét itt az oldalon is. Most meg mindenki isteniti. Rengeteg jó és rossz példa van az utóbbi évekből a remakekre.

  Edge: Ez nagyon szubjektiv. Nekem például az új Robotzsaru, Total Recall és A Dolog is tetszett. Én eltudok vonatkoztatni a régi filmektől. Az eredeti Point Break is B film volt, de persze a jobbak közül.

 18. Die Hard remake
  Halálos Fegyver remake
  Holló remake… ja ilyen épp lesz.

 19. human: Na egy Die Hard remake-el már engem is felbasznának. Inkább irjanak egy jó forgatókönyvet Bruce Willisnek és jöjjön a hatodik rész. Hozzák vissza Samuel Jacksont és rendezőnek John McTiernant!

 20. próbálkozzanak, azt a lazaságot és humort amit Kurt Russel hoz a sörrel lenyalt hajával abban a filmben, úgysem fogják tudni visszaadni, vagyis inkább nem lesznek hozzá elég bátrak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.