Dawn of the Planet of the Zombies and the Giant Killer Plants on Some Serious Acid

Tényleg itt tartunk, hogy bárki képes már összetenni egy jó trailert. Ezúttal Alf Lovvold ült neki, és egy kicsit viccesre vette a figurát, de közben a grafika bőven jól sikerült. A címben minden benne van amúgy, amit látni a tovább mögötti traileren. Vajon ő is berendelést kap, mint a Leviathan concept készítője?

9 hozzászólás a “Dawn of the Planet of the Zombies and the Giant Killer Plants on Some Serious Acid” bejegyzéshez

  1. Nem tudom, mennyi dellát öltek bele, de az effektek kurvajók lettek. A green screen kicsit kilóg, de am nagyon jó. Nem tudom, filmként megállná-e a helyét, de így trailernek fasza volt :D

  2. A poén az,hogy több zombigyilok van ebben a trailer-ben, mint a World War Z-ben, ami szerintem ciki…..

  3. Kilóg a green screen??? Én majdnem végig azt hittem, ez csak egy videojátékhoz készült animálció, egyáltalán nem valósághű egy pillanatig sem.

    Sokan talán nem vették észre, de javában tart már egy folmes forradalom. Hollywood sok éve csak a gagyit ontja, önálló alkotók viszont egyre jobb technológiát használva egyre többre képesek. Pár éve Blomkamp robbantott a District 9-nal, de szerintem az csak egyfajta jel volt. Most már egyre-másra bújnak elő a fentihez látható alkotók, akik egyelőre csak trailereket készítenek, de nem kell sok idő, és a Kung Furyhoz hasonlóan megvalósítják a saját ötleteiket. A zeneiparban lezajlott már valami hasonló dolog, mikor olyan alkotók, mint Trent Reznor vagy a Radiohead feleslegessé tették a kiadókat, és olyan produkciókkal jelentkezte, amilyenekkel akartak. A képregényes világban is zajlik már egy ideje hasonló (lásd pl. Ben Templesmith), és szerintem már nem kell nagyon sokat várni arra, hogy egészen különleges produkciókkal jelentkezzenek mindenféle óriáscégektől és stúdióktól teljességgel független alkotók.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.