The Walk-előzetes: egy hiba és kampó

Mivel igaz történet, így tudjuk a kimenetelét annak a sétának, de úgy látom a film bőven a kétségekre és a tényleges mutatván előzményeire koncentrál. Aztán persze ott a végén az IMAX séta a WTC két épülete között.

Főszerepben Joseph Gordon-Levitt, a rendező pedig Robert Zemeckis (Back to the Future, Forrest Gump). Úgy látom egy jó betürős rész is lesz a filmben. A második trailer a tovább mögött.

A poszter itt volt.

human
írta
2015. 06. 04. 19:58
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “The Walk-előzetes: egy hiba és kampó” bejegyzéshez

 1. Éééés, láttuk a filmet, köszönjük szépen. Isten áldja a tehetségtelen előzetes-vágókat.

 2. Ennek a filmnek lesz azon kívül értelme, hogy a tériszonyosokból előhozza a boát? Mert amúgy túl sok filmkoncepciót nem látok benne.

 3. Túl sokat mesél? Mert akkor nem nézem meg, a film alapból érdekel, szóval engem nem kell meggyőzni :D

 4. Szerintem az első két kommentelő ne nézzen filmeket mert képesek mindenbe belekötni, ti valszeg nem szórakozni jártok moziba hanem elemezni hát gratulálok! Bakker szerintetek csak erről szól a film? Az pedig tény hogy a csúcspontaja az lesz hogy átsétál két épület között! Én nem vagyok tériszonyos de az 7 szentség hogy 3D-ben fogom megnézni mert megérdemli! Csodálom az ilyen bátor embereket mármint akiről szól a film!

 5. Istenem! Ennyi erővel a Man on a Ledge-ben is tudtuk, hogy a párkányon fog állni! Akkor azt se kellett volna megnézni???

 6. Bakker, totál kiverte a víz a tenyeremet és a talpamat… Eszelős volt ez a pali, Levitt szerintem remek színész, Zemeckis meg egyike a legnagyobbaknak, szal jöhet a film!

 7. Köszi, én ezt kihagyom. Már a trailertől elkezdtem remegni, mert annyira élethű. :(

 8. Buckoff: Nem mondtam, hogy a film szar lesz, csak, hogy a trailer szar. Attól, hogy igaz történet, még nem kell elmesélni az egészet szépen kronológiai sorrendben. A mesterségesen generált drámáról már nem is beszélve (a valóságban sosem lazult meg a kötél stb.) Sőt, még a money shotból is ellőttek egy keveset, talán a legjobbat. All in all, 0/10 trailer-making.

 9. Valaki magyarázza már meg, hogy miért kell egy francia férfit amerikainak alakítania?

  Szeretem Levitt-et, de miért nem kerestek egy olyat, aki eredetileg is francia, aki akcentussal beszéli az angolt, aki kicsit kilóg az usa-zsánerből?! (Dujardin, Cassell, Duris?) Ennyi számítana a piac?

 10. Dujardin kb meg se tud szólalni angolul amúgy! Amikor Londonban dolgoztam, megszállt a hotelünkben és egy svájci munkatársnőm tolmácsolt neki. Egy mukkot nem beszélt!

 11. Végre egy film, amiben megmutatják, hogy hogy feszítik ki a kötelet két épület, csúcs, bármi felé. Ez volt életem rejtélye :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.