Heti mozibemutatók: június 4.

Elég erős hét, bár 7 nap múlva keményebb blockbuster érkezik. Na de addig nézhetünk klasszikusabb katasztrófafilmet meg jó komédiát.

 • A kém (Spy) – engem is meglep, de jók a kritikák. Statham elvileg kurvajó benne, és Melissa McCarthy is elmegy.
 • Monsters – Sötét kontinens (Monsters: Dark Continent) – ezt miért is mutatják be?
 • Szerelem Máltán (All Inclusive) – dán vígjáték a Spy utálóinak?
 • Törésvonal (San Andreas) – Rock megmenti a családját miközben a természet mindent elpusztít. Na jó, csak a Szent András törésvonal környékén.
human
írta
2015. 06. 05. 02:54
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 4.” bejegyzéshez

 1. hadd sírjak 1st world problememmel – a San Andreas vagy OV 3d, vagy 2d szinkron. (vagy szinkron 3d, de az duplán kilőve). szóval nem szemétség? de.

 2. A Kém tényleg nagyon jó!:) Gondolom az nem titok, hogy a fele Magyarországon játszódik, és nagyon jó kis reklámot csináltak nekünk! Nagyon szép felvételek készültek kis hazánkról! Már csak ezért is érdemes megmegnézni. Statham tényleg baromi jó és az utolsó poénja hatalmas?:) Azon könnyesre röhögtem magam!:)

 3. Engem inkább az zavar, hogy nálunk az utóbbi időben mindent 3D-ben adnak, 2d-ben meg csak délelőtt vagy kora déluzán. Basszus, akkor dolgozok. Lehúzós banda.

 4. elhiszem, hogy jó, semmi bajom vele. :) de ha lehet választani, akkor mindent eredetiben, én ilyen vagyok.

 5. Sajnos a 2D eredeti nyelv verziók általában csak Budapesten elérhetök így a vidékieknek marad a borzasztó szinkron és a rém gagyi 3D.

 6. A Törésvonalat ajánlom mindenkinek.
  (Spoilermentes)
  Pont annyi a dráma ami ahhoz kell,hogy drukkoljunk a főszereplőknek.
  Inkább a látványnak rendelték alá a sztorit ami jelen esetben előnyére vált a filmnek.
  A szokásos klisék megvannak,de így is az egyik legjobb katasztrófafilm pedig nem is Emmerich ugye.
  Eszméletlen látvány földön,vízen és levegőben.
  Ajánlott!

 7. @Piemaker: Hat szerintem meg hogy pont tul sok benne a dramazas. A felesleges dramazas. ha megvagtak volna 20 perccel a filmet sokkal jobb let volna. Egy csomoszor azt ereztem hogy feleslegesen belassitjak a filmet ezekkel a lelkizos, hulllllllla felesleges, klise domping dramaval.
  Ahelyett hogy zuztak volna folyamatosan.
  Nekem meg mindig a 2012 az egyik legjobb katasztrofa film ever. Ott jol talaltak el a balanszot. Itt sajnos nem…
  Es idonkent rohadtul kilog a CGI…
  6,5-et adtam ra.

 8. A Kém nagyon-nagyon jó!! Nagyon picky tudok lenni, ha comedyről van szó, nem könnyű megnevettetni, de most szétröhögtem magam. Jason maradhatna ebben a műfajban. Melissa is jó volt. Roset láttam a forgatáskor a Fruccolaban, lazacos salit evett, magokkal és hajszál vékony, szar a haja.

 9. A Kém eddig az év vígjátéka. Szénné röhögtük magunkat. Mellissa McCarthy és Jason Statham baromi vicces, emellett olyan látványos akciójelenetek és harci koreográfiák vannak a filmben hogy letettem a hajamat (pl. konyhai bunyó). Viszont szerintem ez azon kevés filmek egyike, ami szinkronnal sokkal élvezetesebb mint eredetiben, a magyar szöveg jóval kreatívabb mint az angol (beszólások, káromkodások). Érdemes a film egy kibeszélőre…

  A Törésvonal jó. Nem egy egetrengető alkotás, de kellemes szórakozás egy délutánra. Izgalmas és látványos, minden klisé ellenére bőven fogyasztható.

 10. Csatlakozom azok táborához akik éltetik a Kém-et. Nem hibátlan, de sokszor meg tudott nevettetni, nagy dumákat eresztettek el benne, Statham pedig tényleg zseniális volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.