21 hozzászólás a “Jövőre” bejegyzéshez

 1. Pont a hétvégén beszéltünk erről egy pajtimmal hogy mi a francnak nem orbitális pályáról kaptak szét mindent. :D

 2. Most majd gondolom a reddit trollok fogják szétspamelni az ufok mailboxát amitől a hajók felrobbannak. Csak hogy összecsengjen a két film megoldása.

 3. Sztem ez jo nagyot fog durrantani. Klasszikussa valt elso resz, 20 ev varakozas, sztem tuti sikeres lesz, nem csoda, hogy mar a tovabbi reszeket is tervezik.

 4. Szerintem pedig épphogy nem lesz nagy szám, nem hiszem, hogy Smith véletlenül nem vállalta el. Ha meg nagy szám lesz, bánhatja.

 5. Maika Monroe (bárki is legyen az, imdb szerint elég nímand) és a kis Thor főszerepben elég rossz ómen, remélem nem kettejük “kalandjait” figyeljük csöpögő nyáltenger közepette

 6. “only in theaters” … Akkor már nem is lesz DVD/Blue-ray kiadás? :D De most komolyan, minek kell ilyen hülye szöveget plakátra tenni? :S

 7. Mondjuk az sztem is eleg meglepo, hogy WS nem lesz benne, o nem vallalta el, vagy tul sok lovet kert?

 8. igazából miután 50 évvel az űrhajó lezuhanása után csontra ugyanazt a sufnituningolt verdát rántották elő az Area 51 pincéjéből, amivel itt hupákoltak fél évszázaddal később, gondolom mostanra rágyúrtunk a technológiájukra és fél óra alatt oda*szunk. Az utolsó harmadban meg kis ráfordítással még a bolygójukat is leigázhatjuk (aztán a 3. részben meg már Bill Pullman lesz az elnökük ott és megpróbálnak visszavágni.)

 9. Mondjuk ezen a képen akkora az ufo mint a földgömb nem hiszem,hogy építenének ekkorát de mindegy :) jöhet

 10. Hmm… Szerintem nem sokat szoktam károgni, de ez a folytatás már most veszettül irritál, és leírni nem tudom mennyire felesleges lehúzásszagú kalapszarnak ötlet. Pedig az első nagyon tetszett. Lehet pont azért csesz fel, hogy ezt most minek. A plakát is szar.

 11. Mintha valami orbitális án*sz xrna fényt a földre.. minden esetre kiváncsi vagyok. Az első részt sokszor olvastam és láttam is.

 12. Tipikus 2. rész lesz szerintem már a poszer is azt sugallja… Az első rész poszterén egy épületre lőnek rá mostmár konkrétan az űrből lőnek a Földre. 2x akkora robbanások 2x annyi ufo lesz 2x nagyobb fenyegetés minden epikusabb lesz….. Amúgy várom :D

 13. Az lesz pedig, hogy mi foglaljuk el a bolygójukat…Amerika megtanítja a demokráciát az ufóknak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.