És még Ant-Man is hülyül

Hívjuk az Avengerst. Hahaha. Jött egy rakat poszter, meg egy vicces Tv-spot a nyár bukásához. Ja, anyagilag nem lesz az. No Shield. No Armor. No Problem. Amúgy a pisztolylövéses dolgot nem tudom miért mutogatják ennyit, vagy csak szerintem béna pont az a trükk? A tovább mögött ott a videó, és a harmadik poszter.

29 hozzászólás a “És még Ant-Man is hülyül” bejegyzéshez

  1. nekem ezek a poszeterek nagyon tetszenek,de én már nem nézem meg a 3. előzetest. Lehet támadni nyugodtan, de nekem már a 2. előzetes is nagyon tetszett… pont az tetszik ebben a hősben, hogy nagyvásznon még nem láttunk ilyen hőst. Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy csak összemegy? Mert eredetileg óriássá is változik… vagy még előzetesben nem lőtték el, ami nem gond… nekem várós, főleg úgy, hogy mindenki már fikázza, így még jobban érdekel :D

  2. Nekem úgy rémlik hogy Hangya csak zsugorodni tud. Góliát az aki képes óriás lenni. Azt hiszem legalább is. :)

  3. ez jópofa, végre valami kreatív ötlet, ha a film is erre a játékosságra épül, akkor nagy baj nem lesz (csak attól tartok, hogy ezt csupán utólag akarják ráhúzni, a Guardians hangulata már az első anyagoktól kezdve átütött, itt meg vagy megcsúsztak vele, vagy most vezetnek félre.)

  4. @speedster: Elvileg azt majd csak a későbbi filmekben fogja tudni.

    @Norbi: Ugyanaz a karakter, csak két különböző kódnévvel.

  5. nem tom minek kell összekeverni mindent mindennel… ez is csak ócska reklámfogás, a marvel egyre szánalmasabb, egyre gyengébbek a filmjeik, nincsenek ötleteik egyáltalán, csak csinálják , mintha sorozatokat készítenének

  6. Amcsi kapcsi “poszterén” miért hammer van, ugyanúgy mint Thor-én?
    “No SHIELD. No shield. No Problem.”

  7. a marvel sokminden csak nem szánalmas. nagyon is ügyesen termelik maguknak a pénzt. és még a roszabb filmek is elfogadható minőség felett vannak.

  8. Abu : hát ez az, hogy pénzt termelnek, csak közben a minőség meg zuhan ezerrel

  9. senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez h az ő filmjeikre üljenek be, ergo kurva jól eltudják adni még a “szart” is. Bár őszintén szólva nekem nagyon tetszik az összes marvel film. Van olyan amiről csalódottan jöttem ki de pár hét-hónap-év távlatából utólag megszerettem azokat is amik elsőre nem tetszettek annyira.

  10. Abu: szerintem zsoltiabékának igen. Más okot nem látok, hogy miért nézi meg őket és kommentál róluk.

    Tényleg ötletesek ezek a poszterek. A TV Spot is elég jóra sikerült. Többet már nem nézek meg, ha jön még egyáltalán új. Nem akarok többet megtudni a filmből. Magyar dátum még mindig nincs? Vagy lemaradtam?

  11. Atla : talán mert ezek mennek a moziba…. és talán mert szét vannak hypeolva közben meg rohadtul nem érnek annyit… az avengers 2 volt olyan jó mint amilyennek vártuk? hát nem, éppen csak közepes, nem is igazán érdekel, hogy újra megnézzem, szóval csak egy kis őszinteséget szeretnék , mert nagyon unalmas ez a marvel hype

  12. zsoltiabéka: Hát nem tudom. Ha látom, hogy jelenleg csak olyan filmek vannak a moziban, amik nem érdekelnek, akkor nem megyek moziba. Nem fogok direkt beülni egy filmre csak azért, hogy aztán leírhassam, mennyire szar volt és mennyire nagy körülötte a hype a semmire. Engem például a Fantasztikus Négyes hagy teljesen hidegen, de nem fogok beülni rá és zsörtölődni végig, mert csak az van. Azt meg légyszi ne döntsd el helyettem, hogy nekem mennyire hozta a szintet az Ultron. De szerintem ezt a témát már n+1 marveles és dc-s poszt alatt megbeszélték már, szóval ezzel ezt itt le is zárhatjuk.

  13. Atla : de azért leírhatom a véleményemet ugye ? hisz ezért van ez a blog, vagy csak akkor szabad írni ha tetszik valami, ha nem tetszik, akkor nem?

  14. zsoltiabéka: Nem. Nem írhatod le. Meg is kérem mindjárt humant, hogy bannoljon, mert ez így nem járja. Elég sértő ez mindenki számára.

    Egyébként örülök, hogy abból, amit leírtam, neked az jött le, hogy nem írhatod le a véleményed. Meg kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindig ezzel jössz, hogy hát itt nem lehet negatívat írni, amikor valaki nem ért veled egyet. :( De mindegy.

  15. Viszont az ütős áthallás az Iron Man-es poszteren, hogy no S.H.I.E.L.D., no (Justin) Hammer. No problem. :D

  16. Atla : jaj mikor szoktam én ilyeneket írni ? ne te legyél már a blogfelelős, most is te kötöttél belém, mert sértőnek érezted hogy lefikáztam az avengerst, amit nem is fikáztam le, csak azt írtam rá, hogy közepes volt és kb mindenki többet várt tőle

  17. Dehát human, a mosómedvét is hogy szidta MINDENKI a Guardians előzetesei után, aztán mégis mekkora siker lett!!

  18. Szerintem iszonyat jópofa, és továbbra se értem, hogy-hogy nem jön ez be, mikor az a lepkefing Galaxis Őrzői meg igen. Pedig mondom, az valami nagyon gyenge lett. Persze a bevételek meg minden az más téma…

  19. A pisztolylövéses dolog a trailer szerint arra utal, hogy amikor kicsi, akkor olyan lehet, mnint egy pisztolygolyó.

  20. were: mármint? ezt nyilván értem, maga a jelenet néz ki gagyinak és mégis minden trailerben benne van.

  21. Jól szájbarágják a dolgot, hogy még a legbutább nézőnek is tiszta legyen, hogy amikor kicsi akkó erős. Bírom a Marvel filmeket, de ezt nem fogom megnézni.

  22. Amúgy az egész film gagyinak néz ki, nem csupán az ominózus jelenet. A Marvel eddig frappánsan megoldotta a kérdést és sikerült a legtöbbet kihoznia a szuperhőseiből, anélkül, hogy gagyik lennének (na jó, Vision karakterénél rezgett a léc), de Hangyát mégcsak nem is akarják nem gagyinak beállítani. Annyira gagyi, hogy ő a szótárban az illusztráció

  23. Amúgy kíváncsi lennék, hogy hogyan állnának az emberek ehhez a filmhez, ha még mindig Wright lenne a rendező…

  24. Az Uratok:
    Anno a Thor első része vagy az Amerika Kapitány sem volt azért egy olyan hűdejó film. Olyan tipikus egynek elmegy kategória volt mindkettő. Szerintem ez megütheti azt a szintet, mert jobb talán, hogy a jelenben játszódik és megszokottabb környezetben.

  25. anthony711: Akkor a seggem verném a földhöz örmömben, nem érdekelne, hogy Marvel, vagy frencsájz, meg semmi, csak várnám, mint a karácsonyt :D

  26. Matthew: ott a pont, pedig ott csak két marha dobálózott! :D :D

    A nép nem szereti a kisembert! Biztosan valami fóbia ez! De azért szerezz be otthonra egy mosómedvét, s tanítsd meg beszélni…..

    Szállnak itt a commentek….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.