Quicksilver újra hasít

Singer az alábbi képet osztotta meg a X-Men: Apocalypse forgatásáról. Kitalálható, hogy ki miatt lebeg mindenki.

Ez meg a bónusz.

17 hozzászólás a “Quicksilver újra hasít” bejegyzéshez

  1. Nekem a marvel féle Quicksilver jobban tetszett, az x-menesnek túl nagy az ereje. Persze baromira látványos volt a konyhás jelenet, de nekem túl sok logikátlanság volt benne és úgy sejtem, hogy a következő filmben is annyi lesz a szerepe, hogy hozzáadjon a filmhez egy a történet szempontjából teljesen felesleges látványjelenetet.

  2. Azért volt felesleges, mert azon kívül semmi haszna nem volt a karakternek. Korábban kifejtették már itt, hogy ő maga eleve megakadályozhatott volna mindent, ehelyett elküldték, és kizárták a filmből. Ha nem tudják rendesen kezelni az erejét ne tegyék be a filmbe, mert így viszont semmi értelme. Látványnak jó, de az amúgy is logikai zsákutcákkal teli filmben ennek már tényleg nincs helye.

  3. Oké rendben, kedves Marvel Fanboy, akkor kérlek ne ehhez a filmhez kommentelj, ide azok írnak, akik várják. Esetleg még az előző rész is tetszett nekik.

  4. Nem, ide azok írnak, akiknek van valami véleményük. Én várom a filmet, de Artox meglátása tökéletesen helyén volt.

    Vagy most már minden poszt alá csak istenítés mehet?

  5. Azért az sokkal “elegánsabb” megoldás, hogy csak simán otthon hagyják, és a film hátralevő részében nem vesznek róla tudomást, mint agyon nerfelni, a vágópadlóra szórni a karakterét, és az összes előzetesben ellőni, hogy meg fog halni. Meg hát ugye, már az Age of Ultron előtt bejelentették, hogy kik is térnek vissza a folytatásokra. Ezt jól elcseszték!

    Nekem a First Class jobban tetszett, mint az Eljövendő múlt napjai, mert Matthew Vaughn sokkal nagyobb kedvenc, mint Bryan Singer, de ettől még ezt a részt is várom!

  6. Quicksilver jelenete fasza, sőt még jobb lenne, ha nem az látszana rajta kilométerekről, hogy valaki arra ébredt egyszer, hogy van egy király ötlete és azt minden áron bele kell erőltetni a filmbe, mert annyira cool, és úgyis amiatt és arról fog beszélni még évekig mindenki.

    ugyanakkor ezért jöhet a kőzápor, de ennél a Peters gyereknél tenyérbemászóbbat nem igazán találni ottan a szép új világban és már ezért is remélem, hogy nem sokat lesz benne (but its just me).

  7. @mrp Kommentedből az intelligenciának minimális szintjét sem véltem leszűrni. Megcáfolni nem tudod az állításom, lemarvelfanboy-ozol, holott a filmet magát én is várom, emellett láttam az összes X-Men-t, és az X-men szintén Marvel cuccos, csak nem Disney. Szóval összességében nem vágom mire pattogsz, de legyen, a te dolgod, nem engem égetsz vele.

    @LaCRossE Köszönöm, és úgy néz ki igen, múltkor maga Human baszott le, mikor a CGI-ról volt szó, de ott már úgy véltem felesleges további vitába belemenni, holott volt ott kivetnivaló bőven. Vagy isteníted a postokat, vagy jönnek a jampik, saját véleményed meg ne legyen, mer’ úgyse’ neked lesz igazad.

    @Happy Zoidberg A “nerfelés” tényleg nem a legjobb megoldás lenne, de bedobni egy karaktert, ami képes magában megmenteni a világot gyakorlatilag majdnem minden veszély elől, majd bedobni őt egy konyhába némi háttérzenével szerintem nagyobb pofáraesés. A jelenet még mindig rohadt jó volt, de onnantól, hogy otthagyták a reptéren csak vakartam a fejemet, pláne hogy az utána következő problémák jelentős részét szintén megoldhatta volna ő maga is. Ehelyett kidobták a kukába, és kanyarítottak egy “majdnem veszítenek a jók de aztán mégsem” űberklisét, és ennyi. Ennél szerintem többet is ki lehetne hozni egy X-Men-ből, de lehet, hogy tévedek. Minden esetre várjuk az Apo-t, remélem abban kevesebb lesz a baki.

  8. Artox: az hogy ellent mondanak neked egy vitában még nem azt jelenti, hogy onnantól nem válaszolhatsz és csak helyeselni lehet. Nem is értem ezt a levezetést.

  9. zsocso: Magnetot azért tették be a börtönbe, hogy Quickilvernek legyen egy jó jelenete. Ha az egész börtönös quicksilveres jelenetet kivágnánk a filmből, nem lenne befolyással a történetre.

    A konyhás jelenetet mindenki isteníti. Látványos a jelenet, de jónak nem nevezném. Nem is értem, hogyan tud zenét hallgatni, miközben 1 másodpercig sem tartott valójában az akció, arról nem is beszélve, hogy a walkmant 7 évvel később kezdték forgalmazni az USA-ban, azt a fajta fülest pedig még később. A főhősök felé repülnek a golyók, de Quicksilver először elmegy falon futni, szószt kóstolni és baseball sapkát próbálni, majd mikor már néhány centire vannak a golyók főhőseink fejétől, akkor mozdítja el azokat is. Mikor végzett az akcióval, akkor pedig Magneto hirtelen leejti az összes fémet, amit lebegtetett, pedig ő elvileg semmit sem érzékelt az egészből. A többi hülyeségbe Quickilverrel kapcsolatban már bele sem megyek inkább. Sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni belőle. Remélem a következő részben értelmesebben használják a karaktert.

  10. SPOILER:

    norberto: Az már mindegy, hogy miért volt Magneto börtönben. Ott volt és Quicksilver szabaditotta ki. Szóval volt hatása a történetre. Én nemtartom olyan nagy hibának, hogy nem vitték magukkal akciózni.Elvégre ott volt Magneto, aki végül meg is állitotta a golyót. Arra meg nem számitottak, hogy Mystique ellen fordul és épp ez lesz a baj. Az előző filmekben többször láthattuk, hogy Xavier komplett tömegeket tud leállitani. Simán gondolhatták úgy, hogy nincs szükségük Quicksilverre.
    Ami a falonfutásos akciót és a walkmant illeti, abba nemérdemes ennyire belemenni. Ennyi erővel már ott megbukik a film, hogy nincsenek is mutánsok és időutazás sincs. A készitőknek legalább volt egy jó ötletük, amit meg is tudtak csinálni. Sok filmből még a jó ötlet is hiányzik.

  11. @human Láttam már itt ilyesmit bőven eleget. Azt meg nem említettem, hogy csak helyeselni lehet, csupán azt, hogy igaza nem lesz onnantól az embernek, ami meg errefelé igen csak gyakori. Az oldal híreinek java részét még így is bírom, csak a közösség van elcseszve teljesen. Ezért is nem kommentelek olyan gyakran, pedig rohadt rég óta követem az oldalt.

  12. Artox: továbbra sem értem a problémát, a kommentek az általános vélekedés felmérésére jók, de az elmondásod alapján te sem fogadod el a másik oldalt talán. a vélemény pedig szubjektív általában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.