Regression-előzetes: this can’t be real

Ethan Hawke egy családon belüli erőszak ügyében nyomoz, de amikor a lányt faggatják az apja bűnéről, akkor mélyebben elnyomott emlékek kerülnek elő. Sötét emlékek, egy nagyobb borzalomról.

Alejandro Amenábar rendezésében azért Watson kisasszony is villanthat majd talán. Mármint tehetséget. Videó a tovább mögött, megspékelve pár poszterrel.

8 hozzászólás a “Regression-előzetes: this can’t be real” bejegyzéshez

  1. Hááát, én csodálkoznék, ha villantana. Már tehetséget, merthogy olyanja nincs. Tényleg egy helyeske a csaj, de valami borzalmasan gyenge színésznő. Nem Jessica Alba rossz, hanem napi szappanopera rossz.

  2. Nagyon várós film. A The perks of being a wallflowerben szerintem jó volt a Watson. Nyilván nem egy Meryl Streep , de azért nem is egy Kristen Stewart.

  3. Balázs – Sikerült belőni a két végletet, a Watson lányt meg elhelyezni a kettő közé :D Kristen Stewart helyett én mondjuk Melissa McCarthy írtam volna mert tőle már tényleg nincs lejjebb…

  4. Lupin professzor is beköszönt, de sajnos nem sikerült felkelteni az érdeklődésem.

  5. Emma egyáltalán nem rossz színésznő csak nincs túl hypeolva, ennyi.
    És pont ez a jó benne. Ahhoz képest hogy a HP-ben szerepelt nem lett belőle tipikus celeb. Elég sok filmben láttam már és kizárólag eredeti hanggal, szóval ja nagyon is jól alakít ha értelmes filmben szerepel.
    Ez a film meg egész jónak tűnik.

  6. Stewartot divat fikázni a Twilight miatt – joggal – viszont már kettővel több filmje van amiben színészkedni kellett és tudott is, mint Hermionenak aki ilyennel még nem rendelkezik.

  7. @DarkEagle: Emma. Watson. Nincs. Túlhypolva. Emma Watson? Az az Emma Watson, aki Hermione volt a Harry Potterben? Nincs túlhypolva? Jártál már te az interneten? Nagyjából az összes oldal bele van pistulva a csajba. És nem, nem tud színészkedni. Akár a Harry Pottert, akár a Noét vesszük (csak ezekben láttam) egyszerűen szörnyű volt, amit színészkedés címén előadott. Csak egy fokkal jobb, mint Kristen Stewart a Hófehér és a vadászban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.