A Terminator adag!

A Genisys friss tv-spotjait nézhetitek meg, és egy olyan “ígykészült” videót, amiben a ‘Guardian’ és Sarah Connor közötti kapcsolatról beszélnek a szereplők. A tovább mögött persze.

És akkor a Guardian dolog.

16 hozzászólás a “A Terminator adag!” bejegyzéshez

  1. Mostmár csak aszt lenne jó tudni mitől őszűl meg oj hirtelen Arnold,gyanus.Várom a filmet.

  2. en kivancsi vagyok hogy gyozi le az oreg swarci a fiatalt, mert hat elvileg egyforma erosek, es a shotgun nem sokat er ellene :)

  3. Matt Smith szerepét nagyon titkolják, valamiért én még mindig bizakodó vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban. :)

  4. Matt Smithnek kb 5 perces szerepe lesz…o lesz John haverja a T2-bol…nem sok vizet zavar majd

  5. SPOILER

    Mtől őszül meg… Ez Cameron ötlete, hogy az élő szövet az öregszik, ami amúgy zseniális húzás. Az eddigi trailerekből meg lerí, hogy időt fognak ugrani Sarah-ék is(mikor John feltűnik, az már napjainkban játszódik), de valamiért a terminátor nem mehet velük és így Ő közben öregszik, mármint a szövet rajta. A filmet meg baromira várom már.
    Matt Smith-hez meg az egyik csavar lesz köthető!!

  6. ok ,az öszülésre – az oké, hogy elő szövet meg megörekszik,csak láthatóan egyik naprol a másikra öszül meg,hisz akikkel együtt van Kyle Shara ugyanannyi idősek.

    biztos betéved egy nukléáris bótba.

  7. szerintem nem mászkálnak idöben mivel tennék,szeriuntem a film végénél lesz az a helyszin.

  8. Trailer alapján, van alapja hogy mégis csak mászkálnak az időben sarah-ék… de valószínűbb, hogy Arni mászkál csak az időben ő viszont többször is.

    Lehet hogy több idővonal is lesz a filmben, és ezekből mondjuk a legutolsót fejtik ki, az lesz a főszál.

  9. 1984ben swarci legyozi a fiatalt, kyle megerkezik, es aztan csak siman kiirjak h 10 evvel kesobb, azalatt swarci megoszulhet siman, es sarahekon viszont nem annyira latni azt a 10 evet, mert fiatalok meg :)

  10. SPOILER!
    Étem ezt az idős kinézet dolgot úgy, hogy a Termi 84-ben marad mert nem tud időugrani, megsérül stb. Se fegyver vagy ruha, vagy gép nem vihető át az időn! A jövő meg valszeg úgy változik ahogy Sarahék átírják!
    Spoler vége!
    J.K. SIMMONS karaktere zsaru lesz!

  11. igen az oke, hogy arnie megserul a fiatal terminator elleni harcban igy mar kilatszik rajta a fem, es nem utazhat idoben, mert nem boritja az egesz testet elo szovet……..DE…hogy utazhatnak az idoben sarahek 84ben? akkor meg finguk sem volt hogy kell idogepet epiteni :D

  12. Spoiler (de csak találgatás)

    A trailerben sarah apának hívja, tehát vszínűleg a terminátor neveli, készíti fel a lehetséges jövőre. Ez úgy lehetséges, ha jövő sarah vagy jövő connor sarah gyerek korába küld vissza egy t-800ast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.