A rengeteg Jurassic Park utalás a Worldben

Azokról a pillanatokról van szó, amikor a Jurassic World úgymond kacsint, visszautal a Jurassic Parkra. Egy videóba összeszedték őket, ha valaki lemaradt volna róluk.

human
írta
2015. 06. 18. 15:46
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A rengeteg Jurassic Park utalás a Worldben” bejegyzéshez

  1. Furcsa ez a mai világ,ez a film harmatgyenge mégis giga mega Blockbusterként ünneplik,örülök a sikernek,de szerintem ez mán a víg.

    itt is jóval többet szerepel mint megérdemelné no ,de ez csak az én véleményem.

    Gratulálok a film sikeréhez.

  2. olyan érthetetlen nekem, hogy sokaknál pont most szakad el a cérna, és kezdik temetni az emberiséget, holott ennél sokszor rosszabb filmeket is ünnepeltek már legalább ennyire. óriási élmény ez a film, még human is írta a kritikában, hogy baromi jól szórakozott, és a filmet megnézők nagy többsége is. az, hogy páran nem tudtátok elengedni magatokat rajta… hát istenem, ez van. de nem, attól ez még nem a víg.

  3. Én sem szeretem, ha az emberek csak extremitásokban tudnak beszélni: vagy ez minden idők legjobb filmje, vagy az emberiség mocskának totális megnyilvánulása… A filmkritika, a filmnézés nem erről szól… De hát ez van…

  4. anthony711: pedig meg kell szokni, valami vagy kurvajó, vagy szar, vagy hígfos. Ez a skála manapság

  5. Párat kihagytak, pl. a gyerekek kezét összetaknyoló brachioszaurusz bébit, meg ahol a kisebbik gyerek beletaposott a sárba egy az első részből megmaradt sínautó darabja előtt az egyértelműen az ikonikus T-rex sárbalépés volt kicsiben.

  6. Nem lehet linket berakni kommentbe vagy csak azért lettem törölve, mert nem vicces szerinted? Tényleg minden hátsó szándék nélkül kérdezem, mert én például hülyére röhögtem magam a csirkés képen. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.