Kezdik a Ghostbusters reboot forgatását

Feig twitteren jelentette be, hogy kezdik a női Ghostbusteres film forgatását.

Mellesleg Dan Aykroyd élteti már most a filmet.

[It’s] going to be hot! The new one’s going to be big! The interplay, and with each of them, their individual voices are so well defined. They’re just such different characters, and there’s a friction. There’s a dynamic there. I’m not going to spoil it for people, but it’s going to be big, big! …This is all going to introduce [the franchise] to a whole new generation of girls that are going to want to be Ghostbusters. We always needed them.

10 hozzászólás a “Kezdik a Ghostbusters reboot forgatását” bejegyzéshez

  1. kinézem feigből hogy maga gyűjtötte össze azt az adag “ektoplazmát”
    leírhatatlanul ellenszenves a fickó és az is amit csinál, éltesse bárki.

  2. A Bridesmaids, The Heat, Spy repertoár után és persze Melissa McCarthy miatt nekem kihagyós, de hajrá. Örülök hogy Harold Ramis ezt nem élte meg… Shame, Shame, Shame, Shame :)

  3. Ezt nem hiszem el még mindig, hogy ez a film tényleg megvalósul. Szegény Harold Ramis biztos forog a sírjában. Amikor először hallottam, hogy ezzel a rendezővel, s ezzel a nővel, az első gondolatom az volt, hogy ez biztos kamupletyka, egy vicc. Második gondolatom az volt, hogy még viccnek is rossz…

  4. nope nope nope. csak azért jó hogy jön ez a film, mert olyan ordas bukta lesz, amin talán Holywood is elgondolkozik

  5. nem lesz ez bukta, kajálni fogja a nép. eddig is ezt mondtuk a hasonlókra és azok is sok pénzt szedtek össze, ennek köszönheti ez a “film” is hogy elkészülhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.